به گزارش گروه خبرنگار ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، هفته هفدهم رقابتهای لیگ برتر فوتبال کشور از ساعت ۱۴:۳۰ امروز (پنجشنبه) با دیدار تیمهای تراکتور و مس رفسنجان در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز آغاز میشود.
دراگان اسکوچیچ، سرمربی تراکتور برای این دیدار تیمش را با حضور علیرضا بیرانوند، شجاع خلیلزاده، الکساندر سدلار، تیبور هالیلوویچ، مهدی ترابی، دانیال اسماعیلیفر، مهدی هاشمنژاد، اودیلجان خامروبکوف، محمد نادری، دوماگوی دروژدک و امیرحسین حسینزاده به میدان میفرستد.
نکته قابل توجه در ترکیب امروز تراکتور، بازگشت بازیکنان خارجی این تیم به جمع نفرات اصلی است. الکساندر سدلار، تیبور هالیلوویچ و دوماگوی دروژدک که در دیدار قبلی مقابل استقلال به شکل عجیبی نیمکتنشین شده بودند، در این مسابقه از ابتدا در ترکیب اصلی تیتیها حضور دارند.
انتهای خبر/
