• امروز : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 28 January - 2026

علی‌اف علت حوادث تروریستی ایران را «دخالت‌های خارجی» دانست

  • کد خبر : 110415
  • ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۲
علی‌اف علت حوادث تروریستی ایران را «دخالت‌های خارجی» دانست
رئیس‌جمهوری آذربایجان در گفتگویی با تائید تلویحی «دخالت‌های خارجی» در حوادث تروریستی ایران، به تلاش‌های برای «بی‌ثبات» کردن کشورهای منطقه پرداخت.

به گزارش خبرنگار گروه ترکیه و قفقاز پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، الهام علی‌اف، رئیس‌جمهوری آذربایجان در حاشیه اجلاس داووس، در مصاحبه‌ای با «یورونیوز» با تایید تلویحی وجود دخالت‌های خارجی در حوادث تروریستی ایران، گفته است که «همه خطرات بالقوه می‌توانند از خارج سرچشمه بگیرند».

 

وی به تلاش‌های برای «بی‌ثبات» کردن کشورهای منطقه، اشاره کرده و گفته است: «هرگونه بی‌ثباتی احتمالی که ممکن است در اطراف ایران رخ دهد، ما را نگران می‌کند. برای ما، ثبات، پیش‌بینی‌پذیری و صلح در منطقه بزرگ‌ترین ارزش‌ها هستند.»

 

علی‌اف به‌صورت ضمنی به اهداف نظامی آمریکا و رژیم‌صهیونیستی در ایران نیز پرداخته و یادآور شده است: «ما از اشغال و جنگ رنج کشیده‌ایم و هزاران انسان را از دست داده‌ایم. امروز اما برای هر کشوری، ثبات و امنیت تنها راه موفقیت است.»

 

 

انتهای خبر/

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.