به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، تراکتور در دیداری از هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال کشور از ساعت ۱۶:۱۵ امروز (سهشنبه) در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف میزبانش ذوبآهن رفت.
لحظاتی پیش، این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید و شاگردان دراگان اسکوچیچ برای دومین هفته متوالی مقابل حریفان خود با نتیجه مشابه متوقف شده و امتیاز از دست دادند!
تراکتور این بازی را بسیار ضعیف آغاز کرد و حتی خوششانس بود که دروازهاش در دقیقه ۲۷ باز نشد. در این صحنه روی یک غافلگیری و اوت بلند، ضربه سر آرش قادری از زاویه بسته میرفت تا تور دروازه را بلرزاند اما خروج بهموقع بیرانوند و واکنش عالیاش توپ را به کرنر فرستاد.
اولین موقعیت جدی سرخپوشان در دقیقه ۳۳ رقم خورد. سانتر تماشایی دوماگوی دروژدک از سمت چپ با ضربه سر امیرحسین حسینزاده همراه شد اما سنگربان ذوبآهن با واکنشی دیدنی توپ را از زیر طاق بیرون کشید و راهی کرنر کرد.
در دقایق پایانی نیمه نخست، تراکتور روی یک پاس عمقی و اشتباه دروازهبان حریف توسط رگی لوشکیا به گل رسید اما این گل با دخالت کمکداور ویدیویی و پس از بازبینی به دلیل آفساید مردود اعلام شد تا دو تیم با نتیجه تساوی راهی رختکن شوند.
در نیمه دوم، تغییرات دراگان اسکوچیچ با ورود مهدی هاشمنژاد و اودیلجان خامروبکوف به میدان چهره تراکتور را بهتر کرد اما این تیم همچنان در یافتن راهی برای عبور از خط دفاعی ذوبآهن ناکام بود.
در دقیقه ۵۴ روی یک ضربه کرنر این تیم شانس خوبی برای گلزنی داشت که بازهم با سدی به نام پارسا جعفری در درون دروازه ذوبآهن مواجه شد و گلر ذوبیها ضربات دوماگوی دروژدک و شجاع خلیلزاده را به خوبی مهار کرد.
توپ و میدان در ادامه مسابقه هم در دست بازیکنان تراکتور بود و این تیم در دقیقه ۸۱ تا آستانه شکستن قفل دروازه حریف پیش رفت اما ضربه سر تماشایی شجاع خلیلزاده روی ارسال کرنر هالیلوویچ با بدشانسی کاپیتان تیتیها به تیر دروازه برخورد کرد.
در دقایق پایانی نیز فشار تراکتور برای فرار از این تساوی خارج از خانه ثمری نداشت و درنهایت نتیجه ابتدایی بهعنوان نتیجه پایانی ثبت شد تا سرخپوشان دو امتیاز حساس دیگر را این بار در اصفهان جا بگذارند.
با این نتیجه، تراکتور اگرچه ۱۸ امتیازی شده و موقتاً به مکان چهارم جدول صعود کرد اما در صورت پیروزی سایر مدعیان، فاصلهاش با صدر افزایش خواهد یافت و این خبر خوبی برای مدافع عنوان قهرمانی نیست.
انتهای خبر/
