به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، هادی خرسندی اظهار کرد: با توجه به افزایش حجم صادرات و ضرورت تسریع در صدور مجوزهای بهداشتی، کارشناس قرنطینه نباتی در محل گمرک شهرستان مستقر شده تا فرآیند کنترل و صدور گواهیها بدون تاخیر انجام شود.
وی افزود: با راهاندازی اتاق قرنطینه تعداد کارشناسان قرنطینه نباتی شهرستان به دو نفر افزایش یافت تا ارائه خدمات به صادرکنندگان با سرعت و دقت بیشتری انجام شود.
مدیر جهاد کشاورزی مراغه گفت: افزایش تعداد کارشناسان و راهاندازی اتاق قرنطینه در محل گمرک علاوه بر کاهش زمان انتظار و هزینههای حملونقل موجب ارتقای کیفیت نظارتهای بهداشتی، تسهیل امور اداری و تسریع در صدور مجوزها خواهد شد.
خرسندی افزود: تقویت ظرفیت کارشناسی، زمینه افزایش صادرات، بهبود استانداردهای کیفی و رونق اقتصادی بیشتر برای کشاورزان و صادرکنندگان منطقه را فراهم خواهد کرد.
وی افزود: کشمش، قیسی، خرما و سیب از جمله محصولات کشاورزی صادراتی مراغه است.
انتهای خبر/
