• امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025
عضو شورای شهر تبریز:

شهرداری باید پاسخگو باشد

  • کد خبر : 106487
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۹:۳۸
شهرداری باید پاسخگو باشد
عضو شورای شهر تبریز گفت: تذکرات شورا بی‌پاسخ مانده است؛ شهرداری باید پاسخگو باشد.

به گزارش گروه خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، اسماعیل چمنی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز، در حاشیه جلسه دویست‌ونودم شورا با انتقاد از بی‌توجهی شهرداری به تذکرات شورا گفت: چندین جلسه است که اعضا تذکر می‌دهند اما هیچ پاسخی دریافت نمی‌شود، در حالی که این تذکرات، خواسته شهروندان و کارکنان شهرداری است.

وی افزود: در موضوع مسکن کارکنان شهرداری، تنها در یکی دو منطقه اقداماتی انجام شده و بسیاری از پرسنل دیگر از این امتیاز محروم مانده‌اند. باید عدالت‌محوری رعایت شود تا خدمات رفاهی شامل همه کارکنان گردد.

چمنی همچنین خواستار پاسخگویی شهرداری در حوزه‌های عمرانی، ترافیکی و مسیرگشایی شد و گفت: تذکرات شورا نباید فقط در حد حرف باقی بماند و انتظار داریم نتیجه اقدامات در سطح شهر دیده شود.

وی در پایان یادآور شد: در خصوص ۵۰۰ راننده استیجاری نیز وعده‌هایی داده شد، اما هنوز اقدامی برای حل مشکلات آن‌ها انجام نگرفته است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=106487

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.