به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، تراکتور در ادامه کارش در مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا پس از دو تساوی برابر نمایندگان امارات، دیشب در سومین گام موفق شد با ارائه نمایشی دلچسب و مقتدرانه میزبانش شارجه، دیگر تیم اماراتی حاضر در این مسابقات را با ۵ گل درهم کوبیده و نخستین پیروزی آسیاییاش را بهشکلی مقتدرانه جشن بگیرد.
اما این برد برای شاگردان دراگان اسکوچیچ از اهمیت ویژهای برخوردار بود چراکه تراکتور در سه دیدار اخیر خود در تمامی رقابتها روی نوار تساوی حرکت میکرد و ناکامی در این دیدار میتوانست مسیر صعود آنها را دشوار و این تیم را وارد یک بحران ناخواسته کند اما پیروزی قاطع روند سرخپوشان را تغییر داد.
در حاشیه این دیدار، حضور محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه تراکتور در ورزشگاه شارجه از نکات قابل توجه بود. زنوزی که پس از مصاحبه تلویزیونی خود در برنامه «ورزش و مردم» کمتر در انظار عمومی ظاهر شده بود، این بار تماشاگر ویژه دیدار آسیایی تیمش شد و از نزدیک نظارهگر درخشش سرخپوشان بود.
مالک متمول تراکتور درحالی پس از مدتی غیبت در جایگاه ویژه ورزشگاه شارجه حضور یافت که تیمش در شب رویایی موفق شد جشنوارهای از گل به راه اندازد. به این ترتیب، پاقدم زنوزی برای تراکتور خوشیمن بود و حضور او در امارات با کسب نخستین سه امتیاز آسیایی و خیز سرخپوشان در جدول رقابتها همراه شد.
با پیروزی ارزشمند در دیدار شب گذشته، تراکتور طلسم تساویهای پیاپی خود را شکست و مسیر صعودش در لیگ نخبگان آسیا را هموار کرد. اکنون این تیم از بخت خوبی برای راهیابی به دور حذفی برخوردار است و تیتیها به درخشش تیم محبوبشان در معتبرترین تورنمنت باشگاهی قاره کهن امیدوارتر شدهاند.
انتهای خبر/
