• امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025
رئیس دانشگاه المصطفی عراق گفت:

نیاز کشاورزی عراق به تولیدات تراکتورسازی ایران

  • کد خبر : 104211
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۸:۱۸
نیاز کشاورزی عراق به تولیدات تراکتورسازی ایران
از دیدن صنایعی بزرگی مانند تراکتورسازی که نماد صنعت ایران و منطقه است شگفت‌زده شدم، کشاورزی عراق به تولیدات این مجموعه نیاز دارد.

به گزارش سرویس اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، علی المسعودی که در رأس هیئتی متشکل از تجار و دانشگاهیان این کشور در تبریز حضور داشت در حاشیه بازدید از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: کشور مطبوعش در زمینه‌های متعدد از جمله بخش‌های علمی و صنعتی نیاز به رشد و توسعه دارد و برای رسیدن به این اهداف بیشتر تمایل دارد از ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران استفاده کند تا سایر کشورها.

وی دلیل این دیدگاه رو وجود مراکز علمی و صنعتی ریشه‌دار مانند دانشگاه تبریز و تراکتورسازی اعلام و تأکید کرد و ادامه داد: در همین راستا و در این سفر نخستین تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه تبریز منعقد می‌شود که امیدواریم همکاری با تراکتورسازی نیز منجر به عقد تفاهم‌نامه و قرارداد شود.

المسعودی تبادل دانشجو و استاد، بهره‌مندی از نتایج علمی و پژوهشی دانشگاه تبریز و همچنین راه‌اندازی پردیس‌های دانشگاهی را از اهداف همکاری مشترک اعلام کرد و تسهیلگری تعاملات ۲ کشور را در همه زمینه ها خواستار شد.

تراکتورسازی ایران اکنون با ۹ شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در خارج از آذربایجان شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرز‌ها، بزرگترین تولید کننده ماشین آلات کشاورزی و تراکتور از ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار در کشور است که در حال حاضر ۹۹ درصد نیاز کشاورزان کشور به تراکتور را تامین می‌کند و سال گذشته ۴۱ میلیون دلار ارز آوری از محل صادرات انواع تراکتور، موتور و قطعات ریخته برای کشور داشته است.

 

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=104211
  • منبع : صدا و سیما

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.