به گزارش آناج، پس از اتمام مرحله پایانی لیگ قهرمانان آسیا تراکتور حریف النصر عربستان در مرحله حذفی این رقابت شد و نماینده کشورمان شهریور ماه میهمان نماینده سعودی خواهد بود. به دلیل اتفاقات اخیر و برگزار شدن دیدارهای نماینده های ایران و عربستان در زمینی بی طرف، انتظار میرود دیدار تراکتور و النصر نیز در کشوری به جزو عربستان برگزار شود. این مسئله باعث شده تا اعتراض ریاست باشگاه النصر را به همراه داشته باشد و این شخص با عصبانیت به تصمیمات کنفدراسیون فوتبال آسیا انتقاد کند.
مسلی آل معمر رئیس باشگاه النصر در خصوص انتشار اخباری پیرامون برگزاری مسابقه این تیم با تراکتور در مرحله یکهشتم نهایی در زمین بیطرف در صفحه شخصی خودش نوشت: «تصمیم کنفدراسیون در مورد تیمهای صعود کننده کاملا مشخص است. صدرنشین گروه در زمینه خودش بازی مرحله یکهشتم نهایی را برگزار میکند. برگزاری بازی در ورزشگاه مرسول بارک (استادیوم خانگی النصر) حق رسمی و اصیل ماست که در مورد آن کوتاه نمیآییم.»
پایگاه سعودی اسپورت در این خصوص نوشت: «آل معمر با این نوشته علیه تصمیم AFC اعلان جنگ کرد، در حالی که برخی اخبار از برگزاری بازی مرحله یک هشتم نهایی در زمین بیطرف حکایت دارد.»
انتهای پیام/
