• امروز : چهارشنبه, ۲۶ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 17 December - 2025
عقب‌نشینی پس از انتقادات گسترده؛

نصیری: مس سونگون در فوتبال تیم‌داری می‌کند

  • کد خبر : 102088
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۰
نصیری: مس سونگون در فوتبال تیم‌داری می‌کند
مدیرعامل باشگاه مس سونگون ورزقان از اظهارات جنجالی‌اش مبنی بر عدم تیم‌داری در فوتبال عقب‌نشینی کرد.

به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، پس از مصاحبه امروز «نقی نصیری» مدیرعامل باشگاه مس سونگون با آناج که وی در اظهاراتی جنجالی از واگذاری امتیاز تیم فوتبال این باشگاه سخن گفته بود، موجی از انتقادات علیه این مدیر بومی به راه افتاد. واکنش‌های تند و گسترده‌ای که سرانجام موجب شد وی ساعاتی بعد از مواضع اولیه‌اش عقب‌نشینی کرده و با تغییر لحن، بر ادامه تیم‌داری باشگاه در رشته فوتبال تأکید کند.

نصیری در گفتگویی که با رسانه رسمی باشگاه مس سونگون انجام داده است، درباره سیاست‌گذاری این باشگاه برای فصل آینده اظهار داشت: «باشگاه ما با برنامه‌ریزی دقیق و سرمایه‌گذاری مناسب قصد دارد در رشته‌های فوتسال و والیبال به صورت مقتدرانه در لیگ برتر حضور یابد. ما به دنبال تقویت ساختار این تیم‌ها با جذب بازیکنان باکیفیت و مربیان مجرب هستیم تا بتوانیم رقابتی قوی در سطح بالای لیگ برتر داشته باشیم.»

وی افزود: «در خصوص متأسفانه با بودجه فعلی، حضور قدرتمند و همزمان در فوتبال و توسعه رشته‌های دیگر ممکن نیست. اگر بودجه باشگاه افزایش نیابد، مجبور خواهیم بود تمرکز بیشتری روی فوتسال و والیبال که در لیگ برتر رقابت می کنند داشته باشیم و با نسبت کمتری در فوتبال سرمایه‌گذاری کنیم. این تصمیم سختی است، اما برای حفظ تیم فوتبال در لیگ آزادگان و حفظ اقتدارمان در لیگ برتر فوتسال و والیبال ضروری به نظر می‌رسد.»

مدیرعامل باشگاه مس سونگون ورزقان گفت: «بدیهی است که بنده به هیچ وجه مدیریتی بر پایه ایجاد بدهی برای باشگاه نخواهم کرد و بودجه بندی مصوب، معیار اصلی تصمیم گیری های هیئت مدیره باشگاه در تمام عملکردها خواهد بود. اولویت ما حفظ اقتدار باشگاه در لیگ های فوتبال، والیبال و فوتسال و جلوگیری از افت عملکرد در این رشته‌ها، توسعه ساختار آکادمی باشگاه و گسترش فعالیت های ورزش همگانی باشگاه در سطح شهرستان ورزقان البته با حفظ انضباط مالی بر پایه بودجه اعلامی از شرکت ملی صنایع مس ایران می‌باشد.»

نصیری اعلام‌ کرد: «در روزهای اخیر گفتگوهای جدی و کارشناسی با شرکت ملی مس ایران و همچنین مسئولین استانی و شرکت های خصوصی در راستای افزایش بودجه و جذب حمایت مالی لازم برای تیم داری مناسب در لیگ یک فوتبال داشته‌ایم. استقبال اولیه مثبت بوده، اما هنوز به نتیجه نهایی نرسیده‌ایم. اگر این حمایت‌ها محقق شود، ممکن است بتوانیم، برنامه‌های خود را در تمام رشته‌ها پیش ببریم و در هر سه رشته مقتدرانه وارد لیگ‌ها شویم.»

وی تأکید کرد: «کاملا طبیعی است که هواداران فوتبال استان گاهی نگران و حتی ناراضی باشند، اما بسیاری از هواداران وفادار ما درک می‌کنند که تصمیمات هیئت مدیره باشگاه در نقل‌وانتقالات لیگ‌ها بر پایه مصلحت بلندمدت و اصول مدیریتی اتخاذ می‌گردد. ما به آنها قول می‌دهیم که تمام راه‌حل‌های ممکن را به کار بگیریم ولی شکی نیست که حضور در لیگ یک فوتبال در قامت باشگاه مس سونگون ورزقان نیازمند بودجه مناسب آن است و برای ما حضور به عنوان زنگ تفریح رقبا مفهومی ندارد. این نوید را نیز می‌دهیم که در فصل جدید تیم فوتبال مس سونگون با ساختاری کاملاً بومی در لیگ آزادگان حضور خواهد یافت.»

مدیرعامل باشگاه مس سونگون ورزقان در پایان ابراز داشت: «از هواداران عزیز می‌خواهیم همواره پشتیبان ما باشند. ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا باشگاه در تمام رشته‌ها در جایگاهی مناسب قرار بگیرد و این موضوع بدون حمایت های شرکت ملی صنایع مس ایران، مسئولان استان و مهمتر از همه شما هواداران عزیز ممکن نخواهد بود.»

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=102088

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.