• امروز : چهارشنبه, ۲۶ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 17 December - 2025
کفش طلا هم به تراکتور رسید؛

حسین‌زاده آقای گل لیگ بیست‌وچهارم

  • کد خبر : 101837
  • ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۰
حسین‌زاده آقای گل لیگ بیست‌وچهارم
مهاجم ملی‌پوش تراکتور عنوان آقای گلی رقابت‌های لیگ برتر فوتبال را از آن خود کرد.

به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، امیرحسین حسین‌زاده، مهاجم آماده تیم فوتبال تراکتور با دو گلی که در دیدار با استقلال خوزستان به ثمر رساند، 14 گله شد و توانست عنوان آقای گل لیگ بیست‌وچهارم را از آن خود کند.

حسین‌زاده که در فصل جاری نمایش درخشانی در ترکیب تراکتور داشته، در این دیدار نیز پرفروغ ظاهر شد و توانست دو بار گلزنی کرده و به اصطلاحی دبل کند.

ستاره‌ جوان و ملی‌پوش تی‌تی‌ها با این دو گل در کورس کفش طلا یا بهترین گلزنان لیگ برتر، علی علیپور، مهاجم پرسپولیس را پشت سر گذاشت و به تنهایی در صدر جدول گلزنان ایستاد.

گفتنی است که دیدار تراکتور و استقلال خوزستان در هفته پایانی لیگ برتر فوتبال با برتری 3 بر یک شاگردان دراگان اسکوچیچ به پایان رسید و ریکاردو آلوز دیگر گلزن تی‌تی‌ها در این دیدار بود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=101837

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.