• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025

تجلیل رئیس دانشگاه علوم پزشکی از مدافعان سلامت بیمارستان شهید محلاتی تبریز

  • کد خبر : 10122
  • ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۹:۴۳
تجلیل رئیس دانشگاه علوم پزشکی از مدافعان سلامت بیمارستان شهید محلاتی تبریز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از مدافعین سلامت در بیمارستان شهید محلاتی تبریز تجلیل و تقدیر کرد.

به گزارش آناج، محمدحسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور در بیمارستان فوق تخصصی شهید محلاتی تبریز از بخش‌های مختلف این مرکز درمانی ‌بازدید کرد.

وی مدافعان سلامت را در خط مقدم مقابله و مبارزه با کرونا دانست و یادآور شد پروتکل‌های بهداشتی برای مقابله با این بیماری باید در همه بخش‌های جامعه رعایت شود.

سیدوحید سید حسینی رئیس بیمارستان شهید محلاتی تبریز نیز در این دیدار با اشاره به ظرفیت ‌های درمانی این بیمارستان خاطرنشان کرد: بیمارستان شهید محلاتی با بهره‌گیری از کادر مجرب و امکانات درمانی با تمامی توان در راستای خدمت رسانی به مردم و مبارزه با ویروس کرونا به صورت جهادی تا ریشه کن کردن این بیماری تلاش خواهد کرد.

وی در خصوص واکسیناسیون کادر درمان گفت: واکسیناسیون کادر درمانی بیمارستان‌های غرب تبریز از هفته دوم فروردین آغاز شده و درحال انجام می‌باشد.

رئیس بیمارستان شهید محلاتی از آمادگی مرکز واکسیناسیون بیمارستان محلاتی برای خدمت به کادر درمان تبریز و آحاد مردم خبر داد و اظهار داشت: اگر تولید واکسن در سطح کشور فراگیر شود، این مرکز با توانمندی و مهارت بالا، مراجعه‌کنندگان را تحت پوشش قرار می‌دهد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=10122
  • نویسنده : تجلیل از مدافعین سلامت بیمارستات شهید محلاتی تبریز

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.