• امروز : جمعه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 19 December - 2025
نجات با امضای بومی‌ها؛

پسران تراکتور در خدمت مس سونگون

  • کد خبر : 100835
  • ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۲
پسران تراکتور در خدمت مس سونگون
مس سونگون در روز درخشش بازیکنان جوان بومی خود موفق شد یک امتیاز ارزشمند را از جدال با هم‌خانواده خود به ارمغان آورد.

به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، روز‌ گذشته، تیم فوتبال مس سونگون ورزقان در رقابت‌های لیگ آزادگان در دیداری خارج از خانه مقابل هم‌خانواده خود، مس شهربابک به تساوی ۲ بر ۲ دست یافت؛ نتیجه‌ای که با درخشش بازیکنان بومی و جوان این تیم رقم خورد.

در این دیدار، هر دو گل مس سونگون توسط بازیکنان جوان بومی این تیم به ثمر رسید و یک بازیکن بومی دیگر نیز در طراحی یکی از گل‌ها نقش کلیدی داشت تا سهم بومی‌ها در این امتیاز ارزشمند، پررنگ‌تر از همیشه دیده شود.

گل نخست این بازی را مهدی نجفی با ضربه‌ای دیدنی از پشت محوطه جریمه و با پای چپ وارد دروازه مس شهربابک کرد. نجفی که فصل فوق‌العاده‌ای را پشت سر می‌گذارد، با ثبت ۷ گل و ۱۲ پاس گل، عنوان بهترین پاسور لیگ آزادگان را در اختیار دارد و همچنین آقای گل تیمش نیز محسوب می‌شود.

گل دوم مس سونگون نیز که این تیم را از شکست نجات داد، حاصل همکاری دو مهره جوان و بومی دیگر بود؛ جایی که مهدی فرج‌پور در جناح راست با پاس خود ماهان احمدزاده را در موقعیت گلزنی قرار داد و این مدافع که در لحظه‌ای تهاجمی ظاهر شده بود، موفق شد با شوتی از پشت محوطه گل تساوی را به ثمر برساند.

نکته جالب و قابل توجه اینکه هر سه بازیکن تاثیرگذار بومی در این مسابقه، محصول آکادمی باشگاه تراکتور هستند. اتفاقی که نشان‌دهنده نقش پررنگ سرمایه‌گذاری بر فوتبال پایه و پیوند ناگسستنی نسل‌سازی در فوتبال آذربایجان است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=100835

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.