• امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025
عضو هیات رئیسه مجلس در گفتگو با آناج:

وعده صادق پاسخ حقوقی و عقلایی به صهیونیسم

  • کد خبر : 100569
  • ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۹
وعده صادق پاسخ حقوقی و عقلایی به صهیونیسم
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو و عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: به لحاظ استراتژیک توهمی در رژیم صهیونیستی به وجود آمده بود که هر چه من بزنم ایران جواب نمی دهد و موازنه قوا را به هم زده بود و این توهم به دنبال خویشتن داری ایران در این رژیم ایجاد شده بود.

روح الله متفکرآزاد در گفتگو با خبرنگار سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، با بیان این‌که عملیات وعده صادق و موشک باران اسرائیل پاسخ حقوقی و عقلایی به توحش و توهم این رژیم جعلی است، اظهار داشت: بعد از جسارت های رژیم صهیونیستی در تجاوز و تعدی به حریم و حاکمیت جمهوری اسلامی و به شهادت رساندن مهمان ما شهید هنیه و همچنین به شهادت رساندن سید حسن نصرالله و سردار نیلفروشان و همچنین کشتار مردم غزه و لبنان ایجاب می کرد که به لحاظ حقوق بین المللی پاسخی به آن داده شود.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی از خویشتن داری ایران متوهم شده بود، افزود: مردم کشور و دنیا منتظر پاسخ ایران بودند و این پاسخ موجب تقویت حس میهن دوستی شد.
متفکرآزاد افزود: حمله موشکی ایران پاسخ حقوقی به تجاوز به خاک خود و همچنین توقع مردم ایران و دنیا بود تا به این توحش رژیم کودک کش واکنشی نشان داده شود چرا که این رژیم در انجام جنایت یری ناپذیر است و اگر پاسخ داده نشود جنایات آن به کشورهای دیگر از جمله ایران نیز سرایت می کند.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه این اقدام ایران حق مسلم ما و پاسخ مشروع تلقی می شود، گفت: به لحاظ استراتژیک توهمی در رژیم صهیونیستی به وجود امده بود که هر چه من بزنم ایران جواب نمی دهد و موازنه قوا را به هم زده بود و این توهم به دنبال خویشتن داری ایران در این رژیم ایجاد شده بود.

وی تصریح کرد: عملیات وعده صادق و حمله موشکی موفق ایران باعث می شود این رژیم افسار گسیخته خود را جمع و جور کند. اصابت موشک های ایرانی به هدف نشان داد گنبد آهنین توانایی پاسخ ندارد و این گنبد پوشالی یک توهم بود.

متفکرآزاد با تاکید بر اینکه جواب ایران عقلایی بود، گفت: عقل ایجاب می کرد که به این رژیم متوحش و جعلی سیلی محکم زده شود و تنبیه بزرگی شود و ایران آمادگی لازم برای سناریوهای بعدی را نیز دارد.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=100569

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.