• امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025
ارسالی مخاطب آناج؛

انتقاد از تاریکی جاده سردرود به تبریز

  • کد خبر : 100454
  • ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱:۲۴
یکی از مخاطبان با ارسال ویدئویی به تحریریه این پایگاه خبری نوشت: متأسفانه جاده سردرود فاقد هرگونه چراغ روشنایی، خط‌کشی مناسب و علائم راهنمایی و رانندگی است.

به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، یکی از مخاطبان با ارسال ویدئویی به تحریریه این پایگاه خبری نوشت: متأسفانه جاده سردرود فاقد هرگونه چراغ روشنایی، خط‌کشی مناسب و علائم راهنمایی و رانندگی است.

وی ادامه داد: جای تعجب دارد که با وجود تردد روزانه بیش از ۱۰۰ دستگاه کانتینر حامل محصولات پتروشیمی از این مسیر، همچنان شاهد چنین وضعیت نامناسبی هستیم. بارها موضوع را با شهرداری منطقه ۷ و اداره راهداری در میان گذاشته‌ایم، اما متأسفانه هیچ پاسخ قانع‌کننده‌ای دریافت نکرده‌ایم.

این مخاطب یادآور شد: اگر خدای‌نکرده در تاریکی شب حادثه‌ای رخ دهد، کدام مسئول پاسخ‌گو خواهد بود؟ آیا چون اینجا منطقه‌ای کم‌برخوردار است، جان انسان‌ها برای مسئولین اهمیتی ندارد؟ خواهشمندیم هر چه سریع‌تر نسبت به رفع مشکلات این مسیر اقدام فرمایید.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=100454

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.