• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
مدیرعامل سازمان حمل‌ و نقل ریلی شهرداری تبریز خبر داد:

پایان تعمیرات خط یک متروی تبریز

  • کد خبر : 100220
  • ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۳
پایان تعمیرات خط یک متروی تبریز
مدیرعامل سازمان حمل‌ و نقل ریلی شهرداری تبریز از پایان عملیات تعمیراتی در خطوط مترو خبر داد.

به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، مدیرعامل سازمان حمل‌ و نقل ریلی شهرداری تبریز از پایان عملیات تعمیراتی در خطوط مترو خبر داد و گفت: از روز شنبه هفته آینده، حرکت قطارها در مسیر رفت و برگشت خط یک با حداکثر زمان انتظار ۱۵ دقیقه انجام خواهد شد. همچنین ایستگاه چهارراه شهید بهشتی نیز از همین تاریخ به بهره‌برداری می‌رسد.

یعقوب وحیدکیا در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: تعمیرات خطوط مترو که موجب بروز تأخیر در حرکت قطارها شده بود، امروز (یکشنبه) به پایان رسید و از روز شنبه هفته آینده، خدمات‌رسانی در مسیر رفت و برگشت خط یک مترو به حالت عادی بازمی‌گردد.

وی افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، از روز شنبه حداکثر زمان انتظار برای رسیدن قطار بعدی ۱۵ دقیقه خواهد بود که نسبت به روزهای گذشته بهبود قابل توجهی دارد.

وی همچنین با اعلام خبر بهره‌برداری از ایستگاه چهارراه شهید بهشتی (منصور) گفت: این ایستگاه از روز شنبه در مدار بهره‌برداری قرار می‌گیرد و در راستای توسعه شبکه مترو و کاهش بار ترافیکی مرکز شهر عمل خواهد کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وحیدکیا در پایان با اشاره به ورود واگن‌های جدید به ناوگان حمل‌ و نقل ریلی خاطرنشان کرد: با اضافه شدن این واگن‌ها، شاهد کاهش بیشتر زمان انتظار و ارتقاء سطح خدمات‌رسانی به شهروندان خواهیم بود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=100220
  • منبع : روابط عمومی مترو آذربایجان‌شرقی

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.