• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025

حسن زاده سرپرست حفاظت محیط زیست استان شد

  • کد خبر : 95820
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۸
حسن زاده سرپرست حفاظت محیط زیست استان شد
در حکمی از سوی شینا انصاری، معاون رئیس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست محمد حسین حسن زاده به عنوان سرپرست حفاظت محیط زیست استان آذربایجان شرقی منصوب شد.

به گزارش خبرنگار سرویس پایگاه خبری تحلیلی «آناج»،در حکمی از سوی شینا انصاری، معاون رئیس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست محمد حسین حسن زاده به عنوان سرپرست حفاظت محیط زیست استان آذربایجان شرقی منصوب شد.

در حکم معاون رییس جمهور خطاب به سرپرست حفاظت محیط زیست استان آذربایجان شرقی اینچنین آمده است:با سلام و احترام؛نظر به شايستگي‌هاي عمومي و تخصصي و تجربه‌هاي مديريتي جنابعالي، به‌موجب اين حكم به سمت سرپرست اداره كل حفاظت محيط زيست استان آذربایجان شرقی منصوب مي‌شويد.انتظار مي‌رود ضمن پايبندي به گفتمان دولت چهاردهم، رعايت اصولي چون توافق‌سازي، تخصص‌گرايي، جلب مشاركت مردمي، شفافيت و پيشگيري از تعارض منافع و پيشگيري از فساد را در طول دوره مسئوليت‌تان مورد توجه قرار دهيد.تهيه گزارش دقيقي از چالش‌هاي محيط زيستي استان، اولويت‌بندي رفع چالش‌هاي محيط زيستي استان با همكاري معاونتهاي تخصصي سازمان، همكاري و تعامل با مديريت ارشد اجرايي استان، همكاري شفاف و مستمر با سازمان‌هاي مردم‌نهاد، توان‌افزايي بدنه كارشناسي، جانشين‌پروري و استفاده از ظرفيت‌هاي تخصصي همكاران سازمان در برنامه عملياتي آن اداره كل مورد انتظار است. از درگاه خداوند متعال براي شما موفقيت و بهروزي آرزومندم.حسن زاده دارای مدرک دکتری جامعه شناسی و مدیریت کسب و کار است و پیش از این سمت مدیر کل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز و مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریز را بر عهده داشت و همچنین عضو ستاد احیای دریاچه ارومیه بود.

 

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=95820
  • منبع : فارس

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.