• امروز : دوشنبه, ۱۷ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 8 December - 2025

واکنش علوم پزشکی به تخلفات بیمارستان بین‌المللی

  • کد خبر : 95794
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۷:۵۲
واکنش علوم پزشکی به تخلفات بیمارستان بین‌المللی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در واکنش به تخلفات و اتفاقات بیمارستان بین المللی تبریز گفت: تخلفات در این بیمارستان فردی بوده و چند نفر به صورت شخصی دست به این اقدام زده اند و اتفاقات مربوط به سیستم بیمارستان نبوده و حتی شناسایی این تخلفات و معرفی نفرات مرتبط با این اقدام خلاف، از سوی بیمارستان صورت گرفته است.

به گزارش سرویس اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، اصغر جعفری روحی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز درباره ابعاد تخلفات صورت گرفته در بیمارستان بین المللی تبریز اظهار کرد: اینکه این اتفاق در این بیمارستان و در حوزه شیمی درمانی بیماران سرطانی صورت گرفته و متاسفانه کادر درمان مرتکب خطا و تخلف شده اند محرز است.

بیمارستان تخلفات را گزارش کرده است
وی با تاکید بر اینکه این تخلفات فردی بوده و چند نفر به صورت شخصی دست به این اقدام زده اند، افزود: اتفاقات مربوط به سیستم بیمارستانی نبوده و حتی شناسایی این تخلفات و معرفی نفرات مرتبط با این اقدام خلاف، از سوی بیمارستان صورت گرفته است.
پرونده بیماران بزودی در اختیار دستگاه قضایی قرار می‌گیرد
وی اضافه کرد: دستگاه قضایی پرونده بیماران این بخش را از اول فروردین امسال از بخش درمان درخواست کرده که بزودی تمام این پرونده های و گزارشات مربوط به تعداد بیماران و پرونده هایی که در دایره و گستره این تخلف وجود دارد به دستگاه قضایی ارائه خواهد شد.
برای بیماران سرپایی این بخش پرونده ای در سامانه بیمارستان ثبت نمی شود
جعفری روحی در عین حال از سرپایی بودن بیمارانی که برای گرفتن خدمات در مباحث شیمی درمانی به این بیمارستان مراجعه می کردند خبر داد و گفت: برای این بخش از بیماران در سامانه های بیمارستان پرونده ای ثبت نمی شد و دقیق نیست.وی درمورد مدت زمان رخ دادن این تخلفات در این مرکز خدماتی درمانی و بهداشتی نیز اظهار بی اطلاعی کرد و گفت: تمام این ابعاد در حال بررسی می باشد، اما تخلف بیشتر مربوط به داروهای گران قیمت بخش شیمی درمانی و سرطانی است.
روحی در پاسخ سئوال دیگر فارس مبنی بر دلیل تخلفاتی نظیر این، بخصوص در حوزه درمان غیر قابل جبران بوده و هیچ وقت متضرران حوادثی این چنین به زندگی عادی برنمی گردند، اظهار داشت: تخلف و خطا در حوزه بهداشت و درمان حتی یک دهم درصد نیز غیرقابل بخشش بوده و شهروندان مطمئن باشند حوزه درمان تمام ابعاد را بررسی و تا برخورد قانونی با متخلفان پیگیر موضوع خواهد بود.این مقام حوزه بهداشت و درمان آذربایجان شرقی این تخلف را به جنبه فردی و سوء استفاده های شخصی مرتبط دانست که نباید باعث خدشه دار شدن تلاش فعالان این بخش در دیدگاه مردم و شهروندان شود چرا که افراد سودجو و به جهت منافع شخصی از این آشفته بازار جهت مطامع شخصی استفاده و دچار تخلف شده اند.
ضرورت تقویت امور نظارتی بر عملکرد کار درمان
وی اذعان داشت: این تخلف از سوی بیمارستان و سیستمهای نظارتی آن شناسایی و رصد شده اما این نظارتها باید با دقت و جامعیت کامل انجام شود تا به هیچ عنوان شاهد حوادث تلخ این چنینی نباشیم.به گزارش فارس، اخیرا خبری عجیب در خصوص تخلف کادر شیمی درمانی بیمارستان بین‌المللی ولیعصر تبریز مبنی بر تزریق آب مقطر به جای داروی شیمی درمانی و فروش این دارو در بازار آزاد منتشر شده که موجب نگرانی بیماران تحت درمان این بیمارستان شده است.اکبر اعلمی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب و نماینده سابق مجلس، به اتهامات جدی علیه بیمارستان ولیعصر تبریز در خبر تزریق آب مقطر به جای داروی شیمی درمانی و فروش این دارو در بازار آزاد به بیماران سرطانی اشاره کرده و از شهرام دبیری، معاون رئیس‌جمهور و رئیس این بیمارستان، خواسته است تا به این سوالات پاسخ دهد.۱. آیا از بازداشت تعدادی از کادر شیمی درمانی بیمارستان تحت ریاست خود که حدود یک‌ماه قبل صورت گرفته، اطلاع دارید؟۲. آیا خبر تزریق آب مقطر به جای داروی شیمی درمانی و فروش این دارو به بیماران سرطانی صحیح است؟۳. اگر این خبر درست است، جزء جنایت چه نام دیگری می‌توان بر آن نهاد و مسئولیت شما به عنوان رئیس بیمارستان در این باره چیست؟
این سوالات در حالی از سوی اعلمی مطرح شده است که بیمارستان بین‌المللی ولی‌عصر تبریز در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است: پیرو اتفاقاتی که اخیرا در بخش شیمی درمانی بیمارستان ولیعصر تبریز در ارتباط با داروهای مورد استفاده در بخش رخ داده و سوءاستفاده‌های احتمالی درخارج از بیمارستان، به اطلاع می‌رساند که این امر به دنبال شکایت و پیگیری مدیریت و حراست بیمارستان ولیعصر از چند نفر کادر بخش اتفاق افتاده و تا حصول نتیجه و برخورد با افراد خاطی این مرکز پیگیر موضوع خواهد بود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=95794
  • منبع : فارس

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.