• امروز : یکشنبه, ۲۳ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 14 December - 2025
آناج گزارش می‌دهد؛

پادشاه امارات، دومین حریف یاران خطیبی/ تراکتور با شارجه شارژ می‌شود؟!

  • کد خبر : 9555
  • ۲۷ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۲
پادشاه امارات، دومین حریف یاران خطیبی/ تراکتور با شارجه شارژ می‌شود؟!

تیم فوتبال تراکتور در دومین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا فردا شب مقابل تیم الشارجه امارات قرار خواهد گرفت.

گروه ورزشی آناج: دور دوم از مرحله گروهی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در منطقه غرب آسیا از فردا (شنبه 28 فروردین ماه) آغاز می‌شود و در گروه B یا دوم این مسابقات، تیم تراکتور دومین بازی خود را از ساعت 22:30 به وقت ایران برابر الشارجه امارات میزبان بازی‌های این گروه برگزار خواهد کرد.

تراکتور درحالی به دیدار الشارجه می‌رود که در اولین گام از این مسابقات عملکرد خوبی داشت. این تیم در جدالی تماشایی با پاختاکور ازبکستان و در شبی که برد را با باخت و سپس با مساوی عوض کرد، درنهایت توانست این تیم مدعی را با نتیجه 3 بر 3 متوقف نموده و یک امتیاز ارزشمند کسب کند.

در سمت مقابل، الشارجه در آغاز کارش در لیگ قهرمانان آسیا به یک پیروزی اقتصادی دست یافت و با 3 امتیاز در صدر جدول قرار گرفت. این تیم در نخستین بازی خود به مصاف نیروی هوایی عراق رفت که با یک گل برنده شد؛ البته این برتری برخلاف روند بازی و با چاشنی شانس به دست آمد.

آشنایی با حریف فردای یاران خطیبی

الشارجه تیمی در شهر شارجه امارات است، شهری که به عنوان پایتخت فرهنگی این کشور مشهور است. این تیم از نظر قدمت قدیمی‌تر از تراکتور بوده و 4 سال زودتر تأسیس شده است. الشارجه 16 جام داخلی کسب کرده و با لقب «پادشاه» جزو پرافتخارترین تیم‌های امارات به شمار می‌آید.

پادشاه امارات اما در لیگ قهرمانان آسیا سابقه کمتری نسبت به تراکتور دارد، جایی که با احتساب فصل جاری سومین حضورش در این مسابقات را تجربه می‌کند. با این حال این تیم با حضور کم خود کارنامه قابل توجهی داشته و در 2 دوره قبلی خود یک بار تا مرحله یک چهارم نهایی صعود کرده است.

الشارجه در فصل 2004 برای اولین بار در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا حضور یافت که در این دوره با اقتدار و به عنوان تیم صدرنشین از مرحله گروهی صعود کرده و به مرحله یک چهارم نهایی رسید اما در این مرحله با شکست سنگین مقابل تیم پوهانگ استیلرز کره جنوبی از دور مسابقات کنار رفت.

شارجه‌ای‌ها در فصل 2020 یعنی فصل گذشته نیز در لیگ قهرمانان آسیا حضور داشتند و با تیم پرسپولیس هم‌گروه بودند که در همان مرحله گروهی حذف شدند. آن‌ها در دو بازی رفت و برگشت خود با پرسپولیس در بازی رفت به تساوی 2 بر 2 دست یافتند اما در بازی برگشت با 4 گل مغلوب شدند.

جدال سرخ‌پوشان با قهرمان امارات

الشارجه که مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر امارات است، در فصل جاری این مسابقات نتایج خوبی نگرفته و تا پایان هفته بیست‌و‌سوم با 42 امتیاز در رده چهارم این لیگ قرار دارد. این تیم در بازی‌های اخیرش روند نزولی داشته و در 10 بازی آخر خود تنها 2 بار به پیروزی رسیده است.

این تیم اماراتی در ترکیب خود از بازیکنان خارجی باکیفیتی برخوردار است. ایگور کورونادو، لوان پریرا و کایو، سه بازیکن برزیلی و اوتابک شوکوروف ازبکستانی ستارگان خارجی الشارجه در چمپیونزلیگ هستند که در این میان کایو بارها مقابل تیم‌های ایرانی بازی کرده و بازیکن شناخته شده‌تری است.

ارزش تیم الشارجه در سایت معتبر ترانسفرمارکت 20.18 میلیون یورو برآورد شده و به عنوان گران‌قیمت‌ترین تیم گروه دوم مسابقات شناخته می‌شود. جالب اینکه قیمت 4 ستاره خارجی تیم الشارجه با رقم 12.9 میلیون یورو حدود یک و نیم برابر تیم تراکتور با ارزش 8.9 میلیون یورو است!

هدایت الشارجه بر عهده «عبدالعزیز محمد العنبری» سرمربی جوان و بومی است و بد نیست بدانید او در سال 2007 با رسول خطیبی و مسعود شجاعی، سرمربی و کاپیتان حال حاضر تراکتور در تیم الشارجه هم‌بازی بود و بدین ترتیب در بازی فردا مقابل این دو یار قدیمی خود قرار خواهد گرفت.

اماراتی‌ها، رقبای محبوب تراکتوری‌ها!

تراکتور درحالی مقابل الشارجه به میدان خواهد رفت که پیش از این سابقه تقابل با این حریف اماراتی را نداشته و مصاف فردا اولین رویارویی دو تیم در تاریخ مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به حساب می‎‌آید.

اما نکته امیدوارکننده برای تراکتور و هوادارانش این است که این تیم در لیگ قهرمانان آسیا برابر حریفان اماراتی آمار خوبی داشته و مقابل نمایندگان هیچ کشوری به اندازه نمایندگان امارات صاحب پیروزی نشده است.

تیم محبوب پرشورها در پنج دوره قبلی حضورش در لیگ قهرمانان آسیا 12 بار مقابل تیم‌های اماراتی صف‌آرایی کرده‌ که حاصل آن، 5 برد، 3 مساوی و 4 باخت با مجموع 19 گل زده و 16 گل خورده بوده است.

نکته جالب اینکه تراکتور در 33 بازی خود در تاریخ این مسابقات فقط 8 برد به دست آورده که 5 تای آن‌ها مقابل رقبای اماراتی بوده و این آمار نشان می‌دهد که سرخ‌پوشان در بازی با اماراتی‌ها موفق‌ ظاهر شده‌اند.

حالا باید دید تراکتوری‌ها در سیزدهمین رویارویی خود با حریفان اماراتی و اولین بازی با الشارجه چه نتیجه‌ای کسب خواهند کرد و آیا نماینده پرطرفدار فوتبال کشورمان آمار خوبش در جدال با اماراتی‌ها را بهبود می‌بخشد و به بیانی دیگر، تراکتور با الشارجه شارژ خواهد شد یا خیر؟

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=9555
  • نویسنده : تراکتور با شارجه شارژ می‌شود؟!

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.