• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
عضو هیات رئیسه مجلس:

هیچ‌کس نمی‌تواند مانع پیشرفت هسته‌ای ایران شود

  • کد خبر : 93679
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۵
هیچ‌کس نمی‌تواند مانع پیشرفت هسته‌ای ایران شود
عضو هیأت رئیسه مجلس با اشاره به اینکه اقدام شورای حکام مبنای حقوقی ندارد، گفت:جمهوری اسلامی ایران از مرحله‌ای که منافع ملتش با چنین قطعنامه‌های ضدایرانی به خطر بیفتد، عبور کرده و هیچ‌کس نمی‌تواند مانع حرکت‌مان به سمت پیشرفت در حوزه هسته‌ای که مبنای آن صلح‌آمیز است، بشود.

به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، روح الله متفکر آزاد، در واکنش به صدور قطعنامه ناموجه ضدایرانی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به بهانه واهی عدم همکاری ایران با آژانس، اظهار کرد: اقدام شورای حکام که تحت نظر لابی آمریکا و هم‌پیمانان اروپایی آنها انجام شده در راستای فشارهایی است که دو دهه در حوزه هسته‌ای به ایران وارد می‌کنند لذا این اتفاق غیرقانونی جدید نبوده و مثل همیشه مبنای حقوقی نداشته و بر اساس واقعیت، تنظیم و صادر نشده است.

ایران از مرحله‌ای که منافع ملتش با چنین قطعنامه‌های ضدایرانی به خطر بیفتد، عبور کرد است

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از مرحله ای که منافع ملتش با چنین قطعنامه‌های ضدایرانی به خطر بیفتد، عبور کرده و هیچ کس نمی تواند مانع حرکتمان به سمت پیشرفت در حوزه هسته‌ای شود که مبنای آن صلح‌آمیز است.

ایران نمی‌تواند منافع‌اش را معطل اراده قدرت‌طلبان کند

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قطعا نیروگاه‌های خود را تقویت می‌کنیم، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران نمی‌تواند مسائل و موضوعات کشورش همچون ناترازی انرژی، کشاورزی، درمانی، صنعت و غیره را که با استفاده از انرژی هسته‌ای برطرف می‌شود، متوقف کرده و معطل اراده قدرت‌طلبان و یک‌جانبه‌گرایان دنیا بماند لذا از هرگونه اقدام قانونی در این زمینه دریغ نمی‌کنیم.
انتهای خبر/
لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=93679
  • منبع : روابط دفتر نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.