• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025

افتتاح آموزشگاه شهید رئیسی در اسکو

  • کد خبر : 87348
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰
افتتاح آموزشگاه شهید رئیسی در اسکو
آموزشگاه شهید آیت‌الله رئیسی شهر سهند با حضور وزیر آموزش و پرورش در شهرستان اسکو، افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، آموزشگاه ۱۲ کلاسه شهید آیت‌الله رئیسی از محل مسئولیت‌های اجتماعی شرکت ملی نفت ایران برای تحصیل دانش‌آموزان مقطع ابتدایی شهر سهند شهرستان اسکو ساخته شده است.

این پروژه در ۲۰۰ متر مربع و در سال ۱۴۰۳ با مشارکت اداره کل تجهیز و نوسازی مدارس استان آذربایجان‌شرقی تکمیل و با حضور وزیر آموزش و پرورش مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وزیر آموزش و پرورش در حاشیه افتتاح مدارس جدید در قالب مصوبات سفر شهید رئیسی در آذربایجان‌شرقی، در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: امروز بیش از ۲۰ مدرسه در شهرستان‌های مختلف آذربایجان‌شرقی از پروژه‌های سفر استانی شهید رئیسی افتتاح می‌شود.

رضامراد صحرایی افزود: امروز مدرسه‌ای به نام شهید رئیسی در این استان افتتاح شد و به زودی ۲ مدرسه به نام‌های شهید آل هاشم و شهید رحمتی نیز افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به افزایش سرانه دانش آموزی در استان به ویژه فضا‌های ورزشی، گفت: در دولت سیزدهم معادل ۵۰ درصد کل فضا‌های ورزشی دانش آموزی، فضا ایجاد شده است.

صحرایی با بیان این‌که مقدمات حقوقی، مالی و بودجه‌ای برای تکمیل هشت هزار مدرسه فراهم شده است، افزود: این مدارس با کمک خیران نیک اندیش و دولت در قالب برنامه هفتم توسعه تکمیل خواهد شد.

وی با اشاره به قوانین تصویب شده در راستای تسهیل امر مدرسه‌سازی، گفت: هر خیری که مدرسه نیمه‌تمامی را تمام کند، تمامی هزینه‌ها به عنوان هزینه مالیاتی لحاظ می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش افزود: بیش از ۵۰ درصد مدارس کشور به دست خیران ساخته شده است.

وی با اشاره به وضعیت جذب نیرو در آذربایجان شرقی، اظهار کرد: این استان نیز مانند باقی استان‌های کشور در جذب نیروی انسانی بی سابقه عمل کرده و تعداد نیروی جذب شده آن از ۲ وزارتخانه بیشتر است.

وی افزود: در طول سه سال گذشته سالانه ۳۲ هزار نفر جذب دانشگاه فرهنگیان شدند و ۳۳۰ هزار ردیف استخدامی ایجاد شد و ۲۴۸ هزار نفر شامل ۷۰ درصد کل استخدام‌ها مربوط به آموزش و پرورش بود.

صحرایی با اشاره به کمبود معلم در کشور، اظهار کرد: اکنون بیش از ۱۷۰ هزار نفر کمبود معلم داریم که بخشی از آن در سال تحصیلی جدید رفع می‌شود و امیدواریم این چالش در دولت چهاردهم به طور کامل رفع شود.

انتهای خبر /

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=87348
  • منبع : آموزش و پرورش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.