به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، باشگاه تراکتور پس از انتخاب سرمربی خود کارش را در نقلوانتقالات به شکل رسمی استارت زده و از تمدید قرارداد مهدی هاشمنژاد و محمد نادری دو بازیکن خود خبر داد.
بر اساس این گزارش، قرارداد مهدی هاشمنژاد با تراکتور در پایان فصل گذشته به اتمام رسیده بود که طی توافق دوجانبه به مدت دو فصل دیگر تمدید شد تا وی در جمع پرشورها ماندگار شود.

اما این وینگر جوان گیلانی که پیش از این سهمیه زیر ۲۳ سال محسوب میشد، با توجه به اینکه این محدوده سنی را رد کرده است، به لیست بزرگسالان تراکتور اضافه شد.
همچنین با اعلام باشگاه تراکتور، قرارداد محمد نادری با این تیم نیز برای سه فصل آینده تمدید شد و بدین ترتیب مدافع چپ تیتیها تا پایان لیگ بیستوششم سرخپوش خواهد ماند.

این دو بازیکن در فصل گذشته عملکرد موثری در ترکیب تیم تراکتور داشتند که موجب شد تا مدیران این تیم تصمیم به تداوم همکاری گرفته و قرارداد هر دو بازیکن را تمدید کنند.
انتهای خبر/
