• امروز : چهارشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 10 December - 2025

جریمه ۶ هزار میلیارد ریالی قاچاق کالا

  • کد خبر : 85913
  • ۲۰ تیر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۴
جریمه ۶ هزار میلیارد ریالی قاچاق کالا
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان‌‌شرقی گفت: سال گذشته برای قاچاقچیان و متخلفان در این حوزه ۶ هزار و ۷۹۶ میلیارد و ۹۹ میلیون ریال جریمه صادر شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، صمد حضرتی با اعلام اینکه ۱۱۰ طرح نظارتی از سال گذشته تاکنون در استان اجرا شده است افزود: این طرح‌ها با همکاری و هماهنگی نهاد‌های متولی در زمینه بازرسی از بازار و واحد‌های صنفی اجرا شده است.
وی اظهار کرد: این طرح‌ها از جمله شامل نظارت ویژه اربعین، مسکن، محصولات پتروشیمی، بازگشایی مدارس، نانوایی ها، لاستیک خودرو و لوازم خانگی و طرح نظارت ویژه ماه محرم است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه این طرح‌ها در قالب طرح‌های مشترک با سایر نهاد‌های متولی برگزار شد گفت: در اجرای این طرح در سال گذشته ۹ هزار و ۶۶ مورد بازرسی در استان انجام و یک هزار و ۶۸۷ واحد دارای تخلف شناسایی و سه هزار و ۳۴۱ فقره پرونده تشکیل شد که این تعداد در مقایسه با سال ۱۴۰۱ حدود ۳۲ درصد افزایش یافته است.

حضرتی با تاکید بر اینکه سیاست سازمان تعزیرات حکومتی افزایش گشت‌های مشترک نظارت و بازرسی بر بازار است، ادامه داد: اجرای این گشت‌ها تاثیر زیادی در بازار دارد و موجب آرامش در بازار و جلوگیری از بروز تخلفات صنفی می‌شود.
وی یادآوری کرد: در حوزه کالا و خدمات ۱۲ هزار و ۵۴۵ فقره پرونده وارد، ۱۲ هزار و ۴۹۵ فقره پرونده مختومه و در رسیدگی به این پرونده‌ها بیش از هفت هزار و ۶۵۰ میلیارد و ۷۸۳ میلیون ریال محکومیت برای متخلفان صادر شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی، عمده تخلفات بازاریان و اصناف را عدم درج قیمت کالا، گرانفروشی، عرضه خارج از شبکه، رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی، تقلب و عدم صدور فاکتور اعلام کرد.
حضرتی افزود: در حوزه قاچاق کالا و ارز سه هزار و ۹۰۵ فقره پرونده وارد و سه هزار و ۸۰۲ فقره پرونده مختومه شد.
وی با بیان اینکه در کنار انجام وظایف ذاتی خود به فکر جان و سلامت روحی و روانی مردم هستیم، اظهار کرد: در حوزه بهداشت، دارو و درمان ۸۲۰ پرونده تخلف وارد و ۸۱۸ پرونده مختومه شده و در این بخش برای متخلفان بیش از ۱۴۶ میلیارد و ۳۲۱ میلیون ریال جریمه صادر شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خاطرنشان کرد: در مجموع ۱۷ هزار و ۲۶۸ فقره پرونده به تعزیرات حکومتی استان وارد و ۱۷ هزار و ۱۱۷ پرونده مورد رسیدگی قرار گرفته و مختومه شده است.

انتهاتی خبر /

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=85913

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.