• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025

افزایش خطوط تولید تراکتور‌های ایرانی در خارج از کشور

  • کد خبر : 82602
  • ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۴
افزایش خطوط تولید تراکتور‌های ایرانی در خارج از کشور
مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی گفت: تراکتورسازی ایران دارای ۲ خط تولید در ونزوئلا و تاجیکستان است که به زودی در ۲ کشور دیگر نیز خط تولید تراکتور‌ها راه اندازی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، مصطفی وحیدزاده افزود: در این خطوط جدید ۲۲ مدل سایت تبریز تولید می شود که به نیاز بازار‌های داخلی خود کشور‌هایی که خطوط راه اندازی می‌شود پاسخگو خواهد بود و همچنین به کشور‌های همجوار آنها صادر خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه از نظر کمی و کیفی تراکتور‌های گروه تراکتورسازی ایران که با عنوان نام تجاری جمهوری اسلامی ایران در بازار‌های جهانی شناخته می‌شوند در رده ۱۵ کشور اول دارنده این صنعت قرار دارد اظهار کرد: صادرات به ۲۵ کشور دنیا و کسب استاندارد‌های بسیاری از کشور‌های دنیا دلیلی بر این ادعا است در حالی که تراکتورسازی ایران به عنوان معدود صنایع ایران جزو فهرست تحریم مستقیم آمریکا قرار دارد.

وحیدزاده خاطرنشان کرد: قیمت رقابتی و بهره وری که با استفاده از توانمندی‌های بالقوه گروه تراکتورسازی به دلیل وجود بیشتر صنایع از جمله ریخته گری، موتورسازی، قطعه سازی و سایر صنایع مرتبط و همچنین کارکنان متخصص به دست آمده تراکتور‌های ایرانی را برای حضور در بازار‌های جهانی مزیت دار کرده است.

وی ادامه داد:  تراکتورسازی ایران در کشور‌های منطقه غرب آسیا بدون رقیب و یکه تاز میدان به دلایل کیفی و قیمت مناسب شناخته شده است.

گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده ادوات کشاورزی با هفت شرکت اقماری در تبریز ۲ شرکت در سنندج و ارومیه فعال است و با حدود پنج دهه فعالیت در زمینه تولید تراکتور، در عرصه تولید ۷۱ نوع انواع موتور در بخش‌های کشاورزی، صنعتی و خودرو پیشتاز است.

انتهای خبر /
لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=82602

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.