• امروز : یکشنبه, ۱۶ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 7 December - 2025
امام، این قلب تپنده‌ امت و بت‌شکن تاریخ را دعا کنید؛

مروری بر وصیت شهید بهبود حبیبی

  • کد خبر : 80480
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰:۰۵
مروری بر وصیت شهید بهبود حبیبی
امت شهیدپرور! امام، این قلب تپنده‌ امت و بت‌شکن تاریخ را دعا کنید و همیشه پیرو او باشید و او را تنها نگذارید.  

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، شهید والامقام، بسیجی شهید بهبود حبیبی، به تاریخ ولادت دوم فروردین ۱۳۴۶ در ارسباران و شهادت ۱۹ مهر ۱۳۶۲ در بانه در وصیت خود چنین می‌نویسد؛

 

امت شهیدپرور! امام، این قلب تپنده‌ امت و بت‌شکن تاریخ را دعا کنید و همیشه پیرو او باشید و او را تنها نگذارید.

 

برادران حزب الله! جبهه دانشگاهی است انسان‌ساز که با مدرک شهادت ثبت‌نام می‌کند. برادران عزیز و امت شهیدپرور! شما را به تقوا و صبر و شکیبایی در برابر مشکلات دعوت می‌کنم و از شما می‌خواهم که در نماز جمعه‌ها، تشییع جنازه‌ها و … شرکت کنید و مسجد را که سنگر هستند، پر کنید.

ای امام و ای پدر! من به عنوان فرزندتان به جبهه اعزام می‌شوم. پدر مهربان و عزیزم! می‌دانم که شما علاقه‌ زیادی به فرزندتان دارید و او را هر لحظه برای خدا و اسلام راهنمایی می‌کنید؛ مرا حلال کنید.

مادر عزیزم! دست شما را می‌بوسم و از شما تشکر می‌کنم که زحمات زیادی برایم کشیده‌اید، مرا حلال کن تا در پیشگاه خداوند متعال روسفید باشم.

 

پدر و مادر و دوستان و آشنایانم! بعد از من گریه نکنید، زیرا در این صورت دشمنان شاد می‌شوند؛ صبر و شکیبایی شما مشت محکمی است که بر دهان دشمنان و منافقان زده می‌شود. خط سرخ شهادت، خط آل محمد(ص) و علی(ع) است و اگر در این راه سرخ شهید شدم، به آرزوی خود رسیده‌ام که «و لا تحسبن الذين قتلوا في سبيل الله أمواتا بل أحياء عند ربهم يرزقون».

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=80480

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.