• امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025
امام جمعه تبریز:

دولت‌های اسلامی زمینه وحدت عمومی برای نابودی رژیم صهیونیستی را فراهم کنند

  • کد خبر : 79965
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۶
دولت‌های اسلامی زمینه وحدت عمومی برای نابودی رژیم صهیونیستی را فراهم کنند
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی و امام جمعه تبریز با اشاره به جنایت های رژیم صهیونیستی در غزه و و شرایط بغرنج در سرزمین‌های اشغالی، گفت: شرط نابودی رژیم صهیونیستی، ایجاد گرایش عمومی و اتحاد در بین مسلمانان است که دولت‌ها باید زمینه وحدت عمومی را مهیا کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، امام جمعه تبریز با تبریک اعطای نشان فتح از سوی رهبر معظم انقلاب به امیر سرلشکر «موسوی» فرماندهی کل ارتش جمهوری اسلامی ایران و سردار سرلشکر «سلامی» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و با اشاره به ۲۵ اسفند سالروز فوت حجت الاسلام «احمد خمینی» یادگار امام راحل، گفت: وی امین امام راحل و رهبر معظم انقلاب بود و در سازماندهی و هماهنگی بین قوا، بین امام و دولت و امام با مسوولان نقش بسیار ارزشمندی داشت.

آیت الله آل هاشم، همچنین درگذشت «اکبر صابری» و «حاج مقصود پوررادی» از مداحان مخلص و پیرغلام دربار حضرت اباعبدالله الحسین را تسلیت گفت و افزود: داغ فوت این ۲ تن برای جامعه حسینی ما سنگین است و هر ۲ بزرگوار صاحب نفس بودند و این نشان اخلاص و ادب آن ها در دستگاه آل الله بود.

وی یادآور شد: حاج مقصود پوررادی مداح، رزمنده، جانباز و پدر ۲ شهید بود و در حوادت مختلف و آنجایی که باید موضع می گرفت، صریح، صادقانه و بدون لکنت در مقابل فتنه ها ایستادگی و انقلابی عمل می کرد.

امام جمعه تبریز همچنین با اشاره به سالروز نهضت ملی شدن صنعت نفت در ۲۹ اسفند ۱۳۲۹، گفت: این نهضت با حضور و فداکاری مردم و رهبری روحانیت ربانی مانند آیت الله کاشانی و جانفشانی های جریان های انقلابی مانند گروه فداییان اسلام، همبستگی مقطعی بخشی از نخبگان و خواص جامعه مانند دکتر مصدق و با اراده مردم ایران به پیروزی رسید و با حماسه ۳۰ تیر در سال ۱۳۳۱ استمرار یافت.

آیت الله آل هاشم همچنین با اشاره به سالروز ولادت «پروین اعتصامی» در ۲۵ اسفند سال ۱۲۸۵ ابیاتی از این شاعره مشهور تبریز قرائت کرد.

به گزارش آناج در پایان نماز جمعه امروز؛ نماز میت« حاج مقصود پوررادی » مداح تازه در گذشته تبریزی به امامت آیت الله آل هاشم قرائت و پیکرش بر دوش نمازگزاران تبریزی تشییع شد.

منبع: ایرنا

انتهای خبر /

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=79965

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.