• امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025
سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی خبر داد؛

تولید ۹۹ درصد لپه کشور در آذرشهر

  • کد خبر : 74963
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۸:۱۲
تولید ۹۹ درصد لپه کشور در آذرشهر
سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی گفت: بیش از ۲۰۰ کارخانه فرآوری در آذرشهر ۹۹ درصد لپه کشور را تولید می‌کند.

به گزارش آناج، حیدر فتح‌زاده طی سفر یک روزه به شهرستان آذرشهر به بازدید از کارخانه فرآوری لپه در این شهر پرداخت و گفت: عمده محل تامین مواد اولیه لپه در آذرشهر، به غیر از استان آذربایجان شرقی، استان‌های کردستان، آذربایجان غربی و کرمانشاه هستند.

وی افزود: هر سال ۴۰ هزار تن مواد اولیه لپه خریداری و به میزان ۳۲ هزار تن فرآوری شود و در صورت عدم امکان تامین از داخل کشور، از کشورهای اتیوپی، هندوستان و استرالیا تامین می‌شود.

فتح زاده با بیان اینکه آذرشهر به عنوان قطب فرآوری و تامین لپه کشور محسوب می‌شود، به طوری که با بیش از ۲۰۰ کارخانه فرآوری ۹۹ درصد لپه کشور را تولید می‌کند، افزود: در این تعداد کارخانه بیش از پنج هزار نفر مشغول به فعالیت هستند.

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: در واقع شهر آذرشهر نقش تکمیل کننده زنجیره ارزش مواد غذایی و تولید محصولات کشاورزی در بخش نخود و لپه را دارد.

وی اذعان کرد: بسته بندی مطلوب محصول لپه، متناسب سازی آن با نیاز مصرف کننده و معرفی مطلوب آن با برند استان آذربایجان شرقی و شهر آذرشهر می‌تواند نقش مهمی در تکمیل زنجیره ارزش صنایع استان و کشور داشته باشد.

 

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=74963

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.