• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025

12 کارگاه فعال اشتغالزایی در مرکز اشتغال و کارآفرینی شهر جدید سهند

  • کد خبر : 67620
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۰
12 کارگاه فعال اشتغالزایی در مرکز اشتغال و کارآفرینی شهر جدید سهند
مرکز اشتغال و کارآفرینی شهر جدید سهند در مساحتی بالغ‌بر 5200 متر‌مربع در منطقه تفریحی و گردشگری هشت بهشت واقع در فاز 1 با 3 بخش مختلف به مساحت 650 مترمربع به امر اشتغال اختصاص یافته است.

به گزارش آناج، مرکز اشتغال و کارآفرینی شهر جدید سهند در مساحتی بالغ‌بر 5200 متر‌مربع در منطقه تفریحی و گردشگری هشت بهشت واقع در فاز 1 با 3 بخش مختلف به مساحت 650 مترمربع به امر اشتغال اختصاص یافته است.

در این مرکز 12 کارگاه فعال اشتغالزایی حضور دارند که شامل:

1. کارگاه مربوط به مرکز مثبت زندگی و تیم همیاران کوک طلا
2. تیم عروسک‌سازی
3. تیم تولیدی مارال درخصوص تولید کیف‌های سنتی
4. تیم هنر سفال و نقش و همچنین طراحی و نقاشی
5. هنر قلاب‌بافی و گلدوزی دستی
6. هنر تابلو فرش
7. هنر چرم و صنایع دستی
8. مجموعه دست سازه‌های خلاق کودکان و نوجوانان با همراهی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
9. هنر روبان‌دوزی، جواهر‌ دوزی و جعبه‌سازی
10. هنر مکرومه و تریکو‌بافی
11. هنر سفال و نقاشی
12. هنر خیاطی لباس عروس و تاج و ریسه و تمام موارد مرتبط با عروس
و نیز تیم‌های استارتاپی شامل:
1. تیم سهند پویا در حوزه صنایع خلاق و نرم و تولید محتوا
2. تیم سهند صنعت در حوزه انرژی‌های نو و ساخت پنل‌های خورشیدی گردان و نیز آموزش برق صنعتی
3. تیم گلستان خرد ایرانیان در حوزه توانمند‌سازی نوجوانان 12 تا 17 سال و یادگیری مهارت‌های متعدد
4. تیم تولید درپو‌ش‌های بتنی
5. تیم همسفر سهند در حوزه حمل و نقل اشتراکی
6. تیم ارتباط با صنعت و کانون کارآفرینان جوان

به‌منظور توجه به فعالیت‌های دانش‌بنیان و مهار تورم و رشد تولید در این مرکز مستقر گردیدند.

مرکز اشتغال و کارآفرینی علاوه‌بر موارد فوق دارای بخش‌های جنبی شامل (سالن همایش و مرکز آموزش 200 نفره، کلاس‌های آموزشی، مهد کودک، کافی‌شاپ، فضای بازی کودکان، پارکینگ، نمازخانه، نگهبانی) به منظور ارائه خدمات بیشتر به زنان و زنان خود سرپرست می‌باشد.

برابر برنامه‌ریزی‌های انجام یافته به‌منظور تکمیل حلقه اشتغال در فضای بیرونی بازارچه اشتغال به استعداد ۱۴ غرفه راه اندازی شد.

مرکز اشتغال محیطی مناسب و فضای ارزشمندی را در خصوص شبکه‌سازی در دسترس اعضای خود قرار خواهد داد. برگزاری دوره‌ها و رویدادهای ترویجی و آموزشی در جهت رشد فردی و تیمی کارآفرینان با همراهی شبکه مربیان و مدرسان، از فعالیت‌های مرکز فوق می‌باشد که با هدف شناسایی دیگر افراد مستعد کارآفرینی می‌باشد. کنار هم قرار گرفتن استارتاپ‌ها، تیم‌های خلاق، مشاوران متخصص، در این محیط هم‌‌افزایی منحصر به فردی را ایجاد و کمک شایانی به توسعه فرهنگ کارآفرینی نوآورانه خواهد نمود. مرکز اشتغال و کارآفرینی به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های مبحث اشتغال در شهر جدید سهند اتفاقی جدید در حیطه کار و تعامل اجتماعی را رقم خواهد زد. به همین منظور این مرکز در اولین قدم، با هدف فراهم آوردن منابع و امکانات مورد نیاز برای پایه‌گذاری و رشد کسب و کارهای خلاق و توسعه فرهنگ کار گروهی اقدامات عملی خود را انجام خواهد دادو مناسب برای همه کسانی است که ایده‌ی خلق محصولی را در ذهن دارند و از کار کردن در میان جمع لذت می‌برند.

مقارن با فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مبنی بر ایجاد مراکز اشتغال و کارآفرینی در کشور ، آیین افتتاح و بهره برداری مرکز اشتغال و کارآفرینی شهر جدید سهند به عنوان بزرگترین سایت اشتغال شهرهای جدید کشور بدست دکتر مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و با حضور دکتر خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده برگزار شد.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=67620
  • نویسنده : 12 کارگاه فعال اشتغالزایی در مرکز اشتغال و کارآفرینی شهر جدید سهند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.