• امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025

دیدار سفیر اسراییل با الله شکور پاشازاده

  • کد خبر : 6318
  • ۲۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۲
دیدار سفیر اسراییل با الله شکور پاشازاده
رئیس اداره مسلمانان قفقاز روز گذشته با جورج دیک سفیر رژیم صهیونیستی اسراییل در باکو و میلیخ یودایف رئیس اجماع یهودیان کوهستانی در آذربایجان دیدار و گفتگو کردند.

آناج- گروه ترکیه و قفقاز؛ الله شکور پاشازاده رئیس اداره مسلمانان قفقاز روز گذشته با جورج دیک سفیر رژیم صهیونیستی اسراییل در باکو و میلیخ یودایف رئیس اجماع یهودیان کوهستانی در آذربایجان دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار الله شکور پاشازاده با اشاره به نقش الهام علی‌اف و سیاست‌های چند فرهنگ گرایی و همزیستی مسالمت‌آمیز پیروان ادیان مختلف در این کشور، از مبارزه جنگجویان دیگر ادیان به ویژه یهودیان در جنگ ۴۴ روزه تقدیر و تشکر کرد.

جورج دیک سفیر رژیم صهیونیستی با اشاره به زندگی سی هزار یهودی در آذربایجان بدون هیچ مشکلی، این کشور را نمونه بارز تساهل و تسامح دینی نام برده و با تبریک آزادی اراضی اشغالی این کشور، بر توسعه‌ی روابط اقتصادی و سیاسی دو کشور تأکید و از ایشان برای سفر به سرزمین‌های اشغالی فلسطین  و ملاقات با رهبران دینی یهودی دعوت به عمل آورد.

میلیخ یودایف رئیس جامعه یهودیان کوهستانی نیز در این دیدار، ضمن تقدیر از تلاش‌های سفیر جدید رژیم صهیونیستی در باکو از اولین روزهای جنگ دوم قره‌باغ و حمایت از تمامیت ارضی آذربایجان، بر گسترش روابط دو کشور در همه زمینه‌ها تأکید کرد.

در این دیدار اسقف اعظم کلیسای ارتودوکس روسیه در باکو، الکساندر ایشیین نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=6318

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.