• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای عاشورا:

شهید شفیع‌زاده مبدا تاریخ بود

  • کد خبر : 61990
  • ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۰
شهید شفیع‌زاده مبدا تاریخ بود
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای عاشورا گفت: شهید شفیع‌زاده مبدا تاریخ بود، تاریخی که در آن توپخانه‌ها را تاسیس کرد و اقتدار را برای ما رقم زد.

به گزارش آناج، سردار جلیل بابازاده در مراسم ۳۶مین سالرد شهادت شهید شفیع زاده اظهار داشت: به‌عنوان سرباز کوچکی از عاشوراییان آذربایجان‌شرقی، مقدم همه کسانی که به این مراسم آمده‌اند را گرامی می‌دارم.

 

وی ادامه داد: واقعیت این است که باید شکرگزار بانیان و صالحانی باشیم که این مراسم‌ها را بنا گذاشتند و امروز سی‌وششمین سالگرد یک انسان مبتکر، خالص، متعهد را برگزار می‌کنیم و مردم هم از ما سالگرد شهدای مثل باکری، شفیع زاده و شهدای مدافع حرم را مطالبه می‌کنند.

 

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای عاشورا با بیان اینکه ریزش و فروپاشی در جبهه کفر را ما با همین مناسبت‌ها رقم زده‌ایم، گفت: اگر این مجالس، راهیان نور، نیروی زمینی سپاه و ارتش را نداشتیم امروز این امنیت و آرامش را صاحب نبودیم.

 

وی ادامه داد: شهید شفیع زاده مبدا تاریخ بود، تاریخی که در آن توپخانه‌ها را تاسیس کرد و اقتدار را برای ما رقم زد.

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=61990
  • نویسنده : شهید شفیع‌زاده مبدا تاریخ بود

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.