• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با آناج:

الزام رشد تولید، کاهش تصدی‌گری دولت است/ میدان برای بخش‌خصوصی باز شود

  • کد خبر : 59774
  • ۰۲ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۹
الزام رشد تولید، کاهش تصدی‌گری دولت است/ میدان برای بخش‌خصوصی باز شود
حجت‌الاسلام میرتاج‌الدینی اظهار داشت: شعار راهبردی سال یعنی <<رشد تولید، مهار تورم>> اهمیت مسائل اقتصادی را نشان می‌دهد و الزامات رشد تولید این است که دستگاه‌های دولتی تصدی‌گری را کاهش دهند و بخش‌خصوصی در عرصه‌های مختلف به میدان بیاید.

حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدرضا میرتاج الدینی در گفت‌وگو با آناج در خصوص شعار سال و راه‌های عملی شدن این شعار اظهار داشت: شعار راهبردی سال یعنی <<رشد تولید، مهار تورم>> اهمیت مسائل اقتصادی را نشان می‌دهد و الزامات رشد تولید این است که دستگاه‌های دولتی تصدی گری را کاهش دهند و بخش خصوصی در عرصه‌های مختلف به میدان بیاید.

وی ادامه داد: باید موانع رفع تولید بخش خصوصی برطرف شود؛ موانعی مانند مشکل تامین خوراک واحدهای تولیدی، ایجاد خط ماشین آلات و مشکلات صادرات باید حل شود.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قطعا باید بر روند صادرات نظارت انجام شود اما گاهی رویه‌های بی مورد مانع صادرات بخش خصوصی است.

وی با بیان اینکه باید میدان را برای بخش خصوصی باز کنیم، گفت: تامین سرمایه بخش خصوصی و واحدهای تولیدی باید تسهیل شود؛ متاسفانه تبصره 18 سال 1401 بخش تولید پرداخت نشده است و واحدهای تولیدی ماه‌ها پشت در بانک می‌مانند و هر قدر که زمان بگذرد هزینه‌ها برای واحدهای تولیدی افزایش می‌یابد.

حجت الاسلام میرتاج‌الدینی در خصوص نقش مجلس در عملی شدن شعار سال هم ابراز داشت: مجلس برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان تبصره 18 را برای تسهیلات لازم تصویب کرد و از نظر قوانین همراه با تولید است اما در سال جاری باید در اجرای این قوانین نظارت و پیگیری بیشتری داشته باشد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=59774
  • نویسنده : الزام رشد تولید، کاهش تصدی گری دولت است

ثبت دیدگاه

  1. سلام‌‌منظور‌از‌بخش‌خصوصی‌چیست‌‌.اکنون
    درامریکا‌ترامپ‌یک‌بخش‌خصوصی‌است
    کارتل‌ها‌تراست‌ها‌.درایران‌هم‌
    سرمایه‌داران‌دارند‌گردن.‌کلفت‌میشوند
    تشکیلات‌‌‌‌سرمایه‌داری‌عموما‌با‌اسلام
    ناب‌محمدی‌.ص.واسلام‌عدل‌حضرت
    علی.ع.هیچگاه‌در‌طول‌تاریخ‌رفیق
    نیستند‌آنها‌بیشتر‌با‌اسلام‌اموی‌و عباسی
    وامریکایی‌کنار‌میآیند‌لذا‌به‌نظر‌من
    باید‌بخش‌خصوصی‌وقتی‌گفته
    میشود‌خوبست‌تعریف‌شود‌اندازه
    وقد‌وقواره‌آن‌مشخص‌شود‌‌‌.آقا‌مثلا
    حقوق‌یک‌وزیر‌یارئیس‌جمهور‌فلان
    قدر‌است‌اینطور‌نباشد‌که‌حقوق‌یک‌نفر
    دربخش‌خصوصی‌ازرییس‌جمهوری
    بیشتر‌شود‌یا‌اگر‌بیشتر‌شد‌چند‌برابر

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.