• امروز : یکشنبه, ۲۳ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 14 December - 2025

مراسم گرامیداشت شهید آیت الله مدنی در تبریز برگزار شد

  • کد خبر : 44500
  • ۲۱ شهریور ۱۴۰۱ - ۸:۵۳
مراسم گرامیداشت شهید آیت الله مدنی در تبریز برگزار شد
در مراسمی یاد و خاطره دومین شهید محراب آیت الله مدنی در تبریز گرامی داشته شد.

به گزارش آناج، این مراسم با حضور حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز ، حجت الاسلام و المسلمین خاتمی نماینده ولی فقیه در استان زنجان و امام جمعه زنجان، رضوی خرم استاندار آذربایجان شرقی و روحانیون و خانواده‌های معظم شهدا و فرماندهان ارشد نظامی و انتظامی برگزار شد.

در این مراسم نماینده ولی فقیه در استان زنجان و امام جمعه زنجان در سخنانی از شهید آیت الله اسدالله مدنی را عالمی وارسته و ولایت مدار یاد کرد و گفت: این شهید والامقام در تاریخ انقلاب اسلامی نقشی بی بدیل داشت و ایثار و از خودگذشتگی و تلاش‌های آن عزیز سفر کرده هرگز از حافظه تاریخی ملت بزرگ ایران فراموش نخواهد شد.

حجت الاسلام و المسلمین خاتمی افزود: اخلاص در عمل باعث شد تا شهیدمدنی به آرزوی قلبی خود که همانا شهادت در راه خدا بود برسد.

وی گفت: آن شهید بزرگوار همواره می‌گفت که دعایم کنید در راه خدا به شهادت برسم که همین‌گونه نیز شد و در محراب نماز جمعه، جامه شهادت را بر تن کرد.

نماینده، ولی فقیه در استان زنجان همچنین افزود: شهید مدنی یکی از شخصیت‌های بارز انقلابی بود که از آغازین روز‌های نهضت امام خمینی (ره)، حرکات انقلابی خود را شروع کرده و در تمامی عرصه‌ها حضور موثر و فعال داشت و با عزمی راسخ در مسیر آرمان‌ها و اهداف خود حرکت می‌کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=44500
  • نویسنده : مراسم گرامیداشت شهید آیت الله مدنی در تبریز برگزار شد

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.