• امروز : یکشنبه, ۱۶ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 7 December - 2025

تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی ۱۵ هزار تن افزایش یافت

  • کد خبر : 43346
  • ۰۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۹:۲۸
تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی ۱۵ هزار تن افزایش یافت
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: با برنامه ریزهای صورت گرفته در دولت سیزدهم، تولید گوشت مرغ در استان ۱۵ هزار تن افزایش یافت.

به گزارش آناج، صمد زمان زاد قویدل در گفتگو با خبرنگاران گفت: افزایش ظرفیت جوجه ریزی به دلیل صدور مجوز توسعه و احداث واحدهای مرغداری جدید در استان از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم با هدف تامین پروتئین مورد نیاز جامعه انسانی انجام یافته است.

وی با بیان اینکه از اول شهریور ماه سال ۱۴۰۰ تا اول شهریور ماه سال جاری ۴۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی انجام شده است ، گفت: این افزایش ۱۵ درصدی جوجه ریزی منجر به اشتغال ۱۰۰ نفر شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: با افزایش ظرفیت جوجه‌ریزی تولید گوشت سفید مرغ ۱۵ هزار تن به میزان تولید استان افزوده شده است.

ظرفیت جوجه ریزی مرغداری های استان ۳.۵ میلیون قطعه در ماه و تولید مرغ در حدود ۱۰۰ هزار تن در سال است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=43346
  • نویسنده : تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی ۱۵ هزار تن افزایش یافت

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.