• امروز : یکشنبه, ۱۶ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 7 December - 2025

واردکننده کالا در مراغه به پرداخت ۷۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جریمه محکوم شد

  • کد خبر : 42221
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۶
واردکننده کالا در مراغه به پرداخت ۷۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جریمه محکوم شد
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی گفت: واردکننده کالا در مراغه به علت عدم رعایت ضوابط قیمت گذاری و توزیع آن در این شهرستان به پرداخت ۷۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جریمه محکوم شد.

به گزارش آناج، صمد حضرتی، روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در پی گزارش بازرسان سازمان صمت استان مبنی بر تخلف فرد وارد کننده کالا در رعایت نکردن ضوابط قیمت گذاری، پرونده متشکله پس از طی مراحل قانونی در شعبه تعزیرات حکومتی مراغه رسیدگی شد.

وی اظهار داشت: با توجه به احراز تخلف متهم در این پرونده شعبه رسیدگی کننده، وی را با توجه به میزان تخلف به پرداخت مبلغ مذکور جزای نقدی در حق دولت محکوم کرد.

حضرتی، با بیان اینکه ماموران این اداره کل در اسرع وقت بر تخلفات گزارش شده رسیدگی می کنند، ادامه داد: رای صادره برای این پرونده قطعی بوده و در مرحله اجرا است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=42221
  • نویسنده : واردکننده کالا در مراغه به پرداخت ۷۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جریمه محکوم شد

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.