• امروز : یکشنبه, ۱۲ بهمن , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 1 February - 2026
در اختتامیه پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مطرح شد؛

دشمن به دنبال بزرگ کردن مشکلات فعلی و تطهیر رژیم پهلوی است/رسانه‌ها، نیازمندِ محتواسازی

  • کد خبر : 27004
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۳
دشمن به دنبال بزرگ کردن مشکلات فعلی و تطهیر رژیم پهلوی است/رسانه‌ها، نیازمندِ محتواسازی

اختتامیه پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر عصر امروز در سالن پتروشیمی تبریز برگزار شد.

به گزارش آناج، سردار اصغر عباسقلیزاده در اختتامیه پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر اظهار داشت: امام خمینی (ره) در سالهای ابتدای انقلاب فرمودند: هرکس روی زمین تبلیغ بیشتری کند، در مقابل دیگران موفق تر خواهد شد.

وی ادامه داد: در طول تاریخ بشریت همیشه جبهه حق و باطل با یکدیگر در تقابل بودند لیک جمهوری اسلامی تنها مکتبی بود که در مقابل جبهه باطل دوام آورد.

فرمانده سپاه عاشورا با بیان اینکه اگر عبرت‌های عاشورا و صدر اسلام برای ما نبود شاید نمی‌توانستیم تا این اندازه در مقابل فتنه دشمنان دوام بیاوریم، گفت: تمامی دشمنان اسلام ناب چه با لباس دین چه در لباس کفار همه برعلیه این انقلاب در حال هجمه هستند و در روی زمین هیچ کشوری مانند کشور ما در مقابل هجمه های رسانه ای و فضای مجازی قرار ندارد.

وی ادامه داد: دشمنان در شبکه‌های ماهواره‌ای و فضای مجازی با شبهه آفرینی، بزرگ کردن مشکلات و تطهیر رژیم منحوس پهلوی به دنبال ضربه به انقلاب اسلامی هستند.

سردار عباسقلیزاده با اشاره به اینکه ما در حال حاضر مانند دوران دفاع مقدس در مقابل هجمه جبهه واحد دشمنان قرار داریم، عنوان کرد: اگر دیروز مرزهای ما مورد هجمه دشمن قرار داشت امروز مغزها و باورهای ما مورد هجمه است.

در ادامه تراب محمدی، معاون سیاسی استاندار آذربایجان‌شرقی در این مراسم ابراز داشت: در ابتدا یاد و خاطره سید اهل قلم شهید آوینی را گرامی می‌داریم که با تعهد و درک عمیق از ارزش‌های دفاع مقدس قلم زد و در جهاد تبیین نقش بزرگی داشت.

وی ادامه داد: دشمن با انواع توطئه‌ها تلاش کرده نظام جمهوری اسلامی را به زمین بزند اما پوزه دشمن به زمین زده شد، اگر امروز مردم پشت نظام هستند به دلیل روشنگری‌های نهادهای مقدسی مانند بسیج است.

معاون سیاسی استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه امروز ما در دهکده جهانی قرار داریم که باید به وسیله رسانه در آن روشنگری کنیم، گفت:  رسانه‌های کشورمان نیازمند محتواسازی هستند و محتوا نیازمند اندیشکده‌هایی که این محتوا را تولید کنند

وی ادامه داد: اگر بخواهیم محورمان محتوا باشد رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب این محتوا را در اختیار ما گذاشته‌اند، اگر بخواهیم انقلاب واقعا جهانی شود و پیش به سوی تمدن اسلامی برود، هم باید از بیانیه گام دوم انقلاب استفاده کنیم.

محمدی خاطرنشان ساخت: دشمن امروز جنگ سخت را برای ترس و بازدارندگی نگه داشته و از طریق جنگ شناختی ذهن‌ها و افکار جوانان را نشانه گرفته است، از همین طریق هم دشمن جای خوب و بد و مثبت و منفی را عوض می‌کند.

جواد بیرام‌زاده، جانشین بسیج رسانه استان هم در این مراسم اظهار کرد: پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر با هدف به چالش کشیدن فعالین رسانه، برگزار شد و با وجود کرونا این جشنواره بسیار بهتر از سالهای گذشته برگزار شد.

وی با بیان اینکه تمام کسانی که در این جشنواره شرکت داشتند از نظر ما برنده هستند،گفت: در ایام کرونا خبرنگاران در خط مقدم کار کردند و هدفشان انعکاس وضعیت و آگاهی مردم بود.

جانشین بسیج رسانه استان خاطرنشان کرد: بیش از ۴۵۰ اثر از طرف ۱۱۰ فعال رسانه‌ای در بخش‌های مختلف به دست ما رسید، این آثار در دو مرحله داوری شد که نهایتا ۱۳ اثر به عنوان برگزیده و ۱۷ اثر شایسته تقدیر انتخاب شد.

انتهای پیام/

  • نویسنده : دشمن به دنبال بزرگ کردن مشکلات فعلی و تطهیر رژیم پهلوی است

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.