• امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور:

از این پس ندادن مالیات جرم محسوب می شود

  • کد خبر : 25505
  • ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۴
از این پس ندادن مالیات جرم محسوب می شود
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور از افتتاح داده ویزه تمکین مالیاتی در دهه فجر امسال در تهران خبرداد و گفت: از این پس ندادن مالیات جرم محسوب می شود و این جرم انگاری قدم مثبتی است که در سایر استان ها نیز اجرا خواهد شد.

به گزارش آناج، رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور از افتتاح داده ویزه تمکین مالیاتی در دهه فجر امسال در تهران خبرداد و گفت: از این پس ندادن مالیات جرم محسوب می شود و این جرم انگاری قدم مثبتی است که در سایر استان ها نیز اجرا خواهد شد.

منظور با بیان اینکه دولت مدرن بر اساس مالیات بنا می شود بر فرهنگ سازی در عرصه وصول مالیات و آشنا کردن مردم به ظرفیت ها و مخاطرات این حوزه تاکید کرد.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱، درآمدهای مالیاتی سهم بالاتری از بودجه دولت را بر دوش خواهد گرفت، گفت: سازمان امور مالیاتی فقط به دنبال درآمدزایی نبوده بلکه با وضع مالیات های جدید و حذف آن در برخی از بخش ها، به مردم سیگنال می دهد که نمونه آن اعمال مالیات بیشتر بر سیگار و نوشابه برای سلامت مردم و یا کاهش مالیات در مناطق کم برخوردار برای رونق سرمایه گذاری است.

سرپرست اداره کل امور مالیاتی آذربایجان شرقی منصوب شد

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در این مراسم از زحمات غلامرضا شریفی مدیر کل قبلی امور مالیاتی آذربایجان شرقی تجلیل و عیسی اروج زاده را به عنوان سرپرست جدید این اداره کل معرفی کرد.

منظور گفت: با بررسی عملکرد سه ماهه آقای اروج زاده، در صورت رضایت، حکم مدیرکلی وی صادر خواهد شد و از سایر افراد پرتوان و با دانش اداره کل آذربایجان شرقی در مدیریت سایر استان ها استفاده خواهد شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=25505
  • نویسنده : ندادن مالیات جرم محسوب می شود

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.