• امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025

ممنوعیت ورود از ۶ کشور آفریقایی به ایران

  • کد خبر : 21596
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۰
ممنوعیت ورود از ۶ کشور آفریقایی به ایران
وزیر بهداشت با بیان اینکه هنوز ویروس کرونای جدید در کشورگزارش نشده است،از ممنوعیت ورود از ۶ کشورآفریقایی به داخل ایران خبر داد.

به گزارش آناج به نقل از فارس، بهرام عین الهی وزیر بهداشت در جمع خبرنگاران در خصوص ویروس جدید کرونا، گفت:تا امروز چیزی در خصوص ورود ویروس جدید کرونا در کشور گزارش نشده است و دیروز نیز ستاد ملی مقابله با کرونا نیز ممنوعیت ورود از ۶کشور را اعلام کردند.

وی با اشاه به نظارت بر ورودی های خارجی به کشور،افزود:سیاست، حمایت از تولید واکسن داخلی بود و با توجه به وضعیت نامشخص کرونا،واکسن های داخلی به ما اطمینان قلبی می دهد و فعلا تا ۲۰درصد امکان صادرات را دارند.

وزیر بهداشت افزود:قرار است جلسه ای با سازندگان واکسن داخلی در خصوص پیش خرید واکسن داشته باشیم.

عین الهی بیان داشت:هیچ کدام از تولید کندگان داخلی واکسن اعلام نکردند کارشان را متوقف کردند و ما نیز حمایت می کنیم.

وی در خصوص کاهش هزینه های درمان تصریح کرد:برنامه ما تقویت بیمه ها برای کاهش هزینه هاست و بحث دیجیتالی شدن خدمات سلامت نیز تقویت می کنیم.

وی افزود:نظر ما این است همه مردم کشور بیمه شوند.

وزیر بهداشت در خصوص واکسیناسیون ،افزود:در نقاط مرزی نیز شرایط خوب است و بالای ۷۰ درصد است.

وی در خصوص دارو،گفت: هدفمند بودن توزیع دارو مورد تاکید است و اینکه  در تیتک عرضه شده  و نظارت صورت گیرد.

عین الهی گفت:تا الان ۲میلیارد ارز ترجیحی گرفتیم و درخصوص ارز تصمیم گرفته نشده و مجبور به ارز ترجیحی و استفاده از آن هستیم.

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=21596
  • نویسنده : ممنوعیت ورود از ۶ کشور آفریقایی به ایران

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.