• امروز : شنبه, ۱۱ بهمن , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 31 January - 2026
استاندار آذربایجان شرقی در دیدار با هنرمندان مطرح کرد؛

طراحی نقشه راه فرهنگی و تاسیس صندوق ذخیره هنر/ مدیون هنرمندانم

  • کد خبر : 20777
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۲
طراحی نقشه راه فرهنگی و تاسیس صندوق ذخیره هنر/ مدیون هنرمندانم
خرّم گفت: طراحی نقشه راه فرهنگ و راه‌اندازی صندوق ذخیره هنر برای کمک به معیشت هنرمندان و اجرای پروژه‌های هنری از جمله اولویت‌های استان محسوب می‌شود.

به گزارش آناج، عابدین خرّم استاندار آذربایجان شرقی، عصر دیروز در نشست صمیمی با هنرمندان و اهالی فرهنگ و هنر استان که در مجموعه استانداری آذربایجان شرقی برگزار شد، با بیان اینکه هنرمند برای تصویرسازی یک واقعیت، زحمت فراوانی می‌کشد، اظهار داشت: فضیلت هنرمند بسیار بالاتر از تکریم‌های انسانی است و هنرمند نباید هنر و جایگاه خود را با توجهات پیرامونی مقایسه کند.

وی با اشاره به اینکه دولت سیزدهم برای اعتلای جایگاه هنر، عزم جدی دارد، گفت: در همین مدت کوتاه فعالیت این دولت، وزیر ارشاد دو بار به آذربایجان شرقی سفر کرده و نگاه تمرکززدایی و توجه به ظرفیت‌ استان‌ها در اولویت این دولت مردمی است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه غیر از هنر هیچ عاملی نمی‌تواند انسان‌ها را دورهم جمع کند، افزود: باید هنرهای واقعی حقیقت‌خواه هم در جنبه ادراکی و هم جنبه تبیینی را بیشتر و بهتر معرفی کنیم.

خرّم ادامه داد: هنرمند باید با انبساط خاطر، مکنونات قلبی و آفرینش‌های ذهنی خود را ارائه کند که این نیازمند تبدیل هنر به عامل سرمایه‌ساز است و مسئولان باید به اقتصاد هنر توجه بیشتری کنند.

وی تاکید کرد: هنر و هنرمند باید از انزوا خارج شوند؛ اثر هنری باید عامل خلق امکاناتی شود و همه توجهات را برای گسترش هنر جلب کند.

استاندار آذربایجان شرقی سپس چند اولویت و برنامه پیشنهادی برای اعتلای جایگاه هنر به هنرمندان استان ارائه کرد.

طراحی نقشه راه فرهنگ و هنر یکی از این اولویت‌ها بود که خرّم در تشریح آن، گفت: ما در استان بستر مناسب، افراد متخصص و اندیشمندان و طراحان برجسته‌ای را داریم؛ نقشه جامع در صورت تحقق، هم اولویت‌ها را مشخص می‌کند و هم وظایف دستگاه‌ها را تعیین می‌کند.

وی ادامه داد: باید نیازهای فرهنگی تبریز و آذربایجان ‌شرقی را شناسایی کرده و در یک قالب مشخص و بازه زمانی معین این نیازها را رفع کنیم.

راه‌اندازی صندوق ذخیره هنر برای کمک به معیشت هنرمندان و اجرای پروژه‌های هنری، توسعه بازارهای داخلی و بین‌المللی برای هنرمندان و ارائه محصولات هنری در بازارچه‌های مرزی و توسعه مبادلات و ارتباطات فرهنگی با کشورهای منطقه از دیگر برنامه‌های پیشنهادی استاندار آذربایجان شرقی به اهالی فرهنگ و هنر بود.

خرّم در پایان با بیان اینکه مدیون اهالی هنر و هنرمندان هستم، گفت: این اعتراف تلخ را باید بکنیم که در تبریز به هنر کم‌توجهی شده، اما ما تلاش‌های خود را افزایش خواهیم داد تا این نقیصه را جبران کنیم.

انتهای پیام/

  • نویسنده : استاندار آذربایجان‌شرقی: مدیون هنرمندانم

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.