آناج-گروه ترکیه و قفقاز؛ نیکول پاشینیان نخستوزیر ارمنستان امروز چهارشنبه در نشست کابینه، درباره روابط ترکیه و ارمنستان اظهار داشت: امروز از نظر ما فرصتی برای گفتگو درباره روابط ترکیه و ارمنستان در حوزه راهآهن و جاده در چارچوب عادیسازی روابط بین دو کشور وجود دارد. ما برای چنین گفتگویی حاضریم.
وی با یادآوری اظهارات اخیر رجب طیب اردوغان رئیسجمهور ترکیه که گفته بود آمادهایم در صورت آمادگی ارمنستان، گامهایی را برداریم، اظهار داشت: ما درباره تبدیل کشورمان به چهارراه شمال-جنوب و غرب-شرق سخن میگوییم. روسیه نیز به عنوان کشوری فعال مایل به حمایت از چنین طرحی است. اتحادیه اروپا، فرانسه و آمریکا نیز به این روند علاقهمند هستند.
نخستوزیر ارمنستان با بیان اینکه صلح و ثبات در منطقه از جمله راهبردهای بلندمدت ماست، گفت: ما خود را مسئول حل این مسئله میدانیم. صلح، ثبات و همکاری از جمله اهداف آسان و مطلوب ماست اما محقق کردن آنها نیازمند تلاشهای معقول و عملگرایانه است و ما آماده چنین اقداماتی هستیم.
انتهای پیام/
