• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
در ارتباط ویدئو کنفرانسی با فرمانده کل سپاه؛

سردار خرّم اقدامات سپاه عاشورا در مقابله با ویروس کرونا را تشریح کرد

  • کد خبر : 15740
  • ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۳
سردار خرّم اقدامات سپاه عاشورا در مقابله با ویروس کرونا را تشریح کرد

فرمانده سپاه عاشورا در جلسه قرارگاه زیستی امام رضا(ع) سپاه که بصورت ویدئو کنفرانسی و با حضور سرلشکر سلامی برگزار شد گفت: آذربایجانشرقی از جمله استانهایی بود که پیک پنجم بیماری کرونا از یک هفته قبل شروع شد و متاسفانه روند ابتلا و فوتی روند صعودی است.

به گزارش آناج، سردار عابدین خرّم با اشاره به اقدامات سپاه عاشورا گفت: نذر کپسول های انرژی در قالب کمک های مومنانه به بیماران کرونایی توسط بسیجیان استان شروع شده است. بیش از نوزده هزار بسیجی در قالب طرح شهید سلیمانی با فعال سازی تیم های رصد و پایش بیماریابی و پیشگیری را شروع کرده اند. همچنین همیاران سلامت علاوه بر محلات، در مراکز پر تردد برای رعایت کامل پروتکل های بهداشتی فعالیت میکنند.

فرمانده سپاه عاشورا افزود: با پیگیری سپاه استان مشکل شرکت سِرم سازی مرتفع و کمبود این داروی پرمصرف در کشور مرتفع گردید.

سردار خرّم خاطرنشان کرد: ۷۱۲ نفر از بسیجیان متخصص و آموزش دیده در امر واکسیناسسون فعال هستند و با تامین واکسنِ کافی، مراکز واکسیناسیون سه شیفته فعالیت خواهند کرد.

سرلشکر سلامی نیز با تقدیر از فعالیت های سپاه عاشورا گفت: محله محوری حُسن کار شماست و تجربه نشان داده که تلاش های بسیج و سپاه در میدان عمل موثر واقع می شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=15740
  • نویسنده : ارتباط ویدئو کنفرانسی با فرمانده کل سپاه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.