• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025

عصبانیت ترکیه از تشکر الله‌شکور پاشازاده از رهبر انقلاب

  • کد خبر : 14094
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۴
عصبانیت ترکیه از تشکر الله‌شکور پاشازاده از رهبر انقلاب
مشاور ارشد اردوغان در واکنش به تشکر ویژه الله‌شکور پاشازاده رئیس اداره مسلمانان قفقاز از مقام معظم رهبری، توییتی جنجالی و اهانت‌آمیز علیه رهبر انقلاب اسلامی ایران نوشت.

اختصاصی آناج-گروه قفقاز و ترکیه؛ مجاهد کوچیک ییلماز مشاور ارشد رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه روز جمعه یکم مردادماه 1400 در توییتی جنجالی و اهانت‌آمیز علیه رهبر انقلاب اسلامی ایران نوشت: «گویا خامنه‌ای در عین حال که به ارمنستان سلاح می‌فرستاد به آذربایجان فتوا صادر می‌کرد. اما فتوای خامنه‌ای سلاح خامنه‌ای را شکست داده!»

این توییت جنجالی در واکنش به تشکر ویژه الله‌شکور پاشازاده رئیس اداره مسلمانان قفقاز از مقام معظم رهبری بابت اعلام موضع و فتوای ایشان در رابطه با قره‌باغ که موجب پیروزی و آزادسازی آن گردید، نوشته شده است.

این در حالی است که الهام علی‌اف رئیس‌جمهور آذربایجان در جریان جنگ 44 روزه قره‌باغ بارها از حمایت‌های ایران از جمهوری آذربایجان تشکر کرده و ارسال سلاح از طرف ایران به ارمنستان را به شدت تکذیب کرده بود.

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=14094
  • نویسنده : عصبانیت ترکیه از تشکر الله‌شکور پاشازاده از رهبر

ثبت دیدگاه

  1. سلام..مشاور‌اردوغان‌غلط‌کرده‌‌دو‌کشور‌شیعه‌اگر
    اختلافاتی‌دارند‌خودشان‌‌‌برطرف‌میکنند‌ایروان‌از‌
    جهات‌تاریخی‌‌‌تا‌یکصد‌سال‌پیش‌یک‌شهر‌شیعه‌ترک‌
    آذربایجانی‌بود‌بروید‌ببینید

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.