• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
آناج خبر می‌دهد؛

پدیده دوومیدانی آذربایجان در تاپ‌ تن جهان/ پیرجهان جهانی شد!

  • کد خبر : 1344
  • ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۹
پدیده دوومیدانی آذربایجان در تاپ‌ تن جهان/ پیرجهان جهانی شد!

فدراسیون جهانی دوومیدانی جدیدترین رده‌بندی برترین دوندگان سال ۲۰۲۰ میلادی را اعلام کرد.

به گزارش آناج، در فاصله یک ماه تا پایان سال جاری میلادی و چند روز مانده به معرفی برترین دوومیدانی‌کاران زن و مرد جهان در سال ۲۰۲۰، تازه‌ترین رنکینگ ورزشکاران دوومیدانی بر اساس بهترین عملکرد آنها از سوی فدراسیون جهانی این رشته منتشر شد.

بر همین اساس، «مهدی پیرجهان» پدیده تبریزی با ایستادن در جایگاه نهم در ماده ۴۰۰ متر با مانع توانست بهترین جایگاه در بین ورزشکاران ایرانی را به خود اختصاص دهد.

دونده ملی‌پوش آذربایجان‌شرقی درحالی در میان ۱۰ دونده برتر ماده ۴۰۰ متر با مانع جهان قرار گرفت که رکورد ملی این ماده را نیز در اختیار دارد.

همچنین سجاد هاشمی آهنگری دیگر دوومیدانی‌کار ملی‌پوش استان و تبریز که سابقه حضور در المپیک ۲۰۱۲ لندن را در کارنامه خود دارد، در ماده ۴۰۰ متر در مکان شصت و هفتم جهان جای گرفت.

این دو دونده تبریزی از امیدهای دوومیدانی ایران برای کسب سهمیه المپیک توکیو ژاپن به شمار می‌روند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=1344
  • نویسنده : پیرجهان جهانی شد!

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.