• امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025

تشکیل ۴۰۰ تیم جهادی سلامت برای کنترل کرونا

  • کد خبر : 1306
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۰
تشکیل ۴۰۰ تیم جهادی سلامت برای کنترل کرونا
جواد احمدیان در گفت‌وگو با آناج در خصوص طرح گروه‌های جهادی سلامت اظهار داشت: این طرح روز است که آغاز شده و سازماندهی آن به پایان رسیده و در برخی مناطق هم کار شروع شده است.

جواد احمدیان در گفت‌وگو با آناج در خصوص طرح گروه‌های جهادی سلامت اظهار داشت: این طرح روز است که آغاز شده و سازماندهی آن به پایان رسیده و در برخی مناطق هم کار شروع شده است.

وی با اشاره به تشکیل ۴۰۰ تیم پزشکی عنوان کرد: این تیم‌ها در قالب سه گروه مراقبتی، نظارتی و حمایتی هستند که گروه‌های مراقبتی و نظارتی با هماهنگی بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی و گروه حمایتی از طریق سپاه و بسیج سازندگی فعالیت خواهند کرد.

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی آذربایجان‌شرقی در خصوص فراگیری این گروه‌های جهادی سلامت گفت: در کل استان این طرح اجرا خواهد شد و هدف این است که هر خانه به یک پایگاه بهداشت تبدیل شود و حتی در کوچکترین و دورترین روستاها هم این گروه‌های جهادی سلامت فعال خواهند بود.

وی با اشاره به نوع فعالیت گروه‌های جهادی سلامت توضیح داد: ابتدا بیماریابی توسط تیم‌های مراقبتی انجام و اگر بیمار نیاز به قرنطینه داشته باشد، قرنطینه انجام خواهد شد. همچنین درمان‌های لازم صورت گرفته و در خانه خدمات و آموزش ارائه خواهد شد.

احمدیان با بیان اینکه حمایت از بیماران انجام خواهد شد تا از خانه خارج نشده و برخورد با افراد عادی قطع شود، ابراز داشت: گروه نظارتی هم افراد مبتلا و مراکز شلوغ شهر و محل‌های تجمع را کنترل خواهند کرد تا موازین بهداشتی رعایت شود.

گفتنی است؛ گروه‌های جهادی سلامت جهت کنترل و پیشگیری از شیوع بیشتر بیماری کرونا تشکیل یافته و این طرح با هماهنگی بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، سپاه عاشورا و بسیج سازندگی استان اجرا می‌شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=1306

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.