• امروز : دوشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 24 August - 2026

خریداری ۵۷ هزار تن گندم از کشاورزان هشترودی

  • کد خبر : 121218
  • 26 مرداد 1405 - 9:48
خریداری ۵۷ هزار تن گندم از کشاورزان هشترودی
مدیر جهادکشاورزی هشترود از خرید ۵۷ هزار تن گندم مازاد برمصرف کشاورزان این شهرستان از ابتدای اجرای طرح خرید تضمینی تاکنون خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، محمد علیزاده روز یکشنبه در جریان بازدید از سیلوهای گندم هشترود، مجموع اراضی زیرکشت گندم هشترود را ۸۸ هزار هکتار اعلام کرد و افزود: پیش بینی می شود امسال با توجه به بارش های بسیار مناسب ۱۱۰ هزار تن گندم در این منطقه برداشت شود.

به گفته وی، از زمان شروع برداشت تاکنون ۷۵ درصد گندم مزارع منطقه هشترود برداشت شده است.

علیزاده ادامه داد: از مجموع گندم خریداری شده از کشاورزان هشترود، چهار هزار تن به بذر اختصاص داشته است.

وی با بیان اینکه اکنون تعداد ۹ مرکز خریداری گندم در شهرستان هشترود آماده خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان است، یادآور شد: تعداد ۲ مرکز خرید گندم تعاون روستایی هم آماده خرید گندم برای تولید بذر می باشد.

فرامرز شهسواری، نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید از پرداخت ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از مطالبات گندم کاران منطقه هشترود خبر داد و گفت: مابقی مطالبات نیز با پیگیری هایی که از وزارت جهاد کشاورزی شده است به مرور زمان در اسرع وقت به حساب کشاورزان گندم کار پرداخت خواهد شد تا بتوانند در فصل کشت مجددا فعالیت نمایند.

وی خواستار افزایش سهمیه گازوئیل کشاورزان منطقه هشترود و چارایماق شد و ادامه داد: کاهش سهمیه گازوئیل کشاورزان برای استفاده در ماشین آلات کشاورزی کشاورزان منطقه را سردرگم کرده و موجب نارضایتی می شود.

انتهای خبر/

  • منبع : ایرنا

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.