• امروز : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 28 January - 2026
رستگاری تی‌تی‌ها با گل لحظه آخری لوشکیا؛

تراکتـور از مسیر اراک به صدر رسید

  • کد خبر : 110931
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۴
تراکتـور از مسیر اراک به صدر رسید
تراکتور با پیروزی لحظه آخری مقابل آلومینیوم اراک موقتاً به صدر جدول لیگ برتر فوتبال صعود کرد.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، هفته هجدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران با یک برد مهم و سرنوشت‌ساز برای تراکتور آغاز شد و این تیم در دیداری خارج از خانه و دشوار موفق شد آلومینیوم اراک را با نتیجه یک بر صفر شکست داده و دومین پیروزی پیاپی خود را با صعود به صدر جدول جشن گرفت.

این دیدار از ساعت ۱۴:۳۰ در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک برگزار شد و شاگردان دراگان اسکوچیچ‌ درحالی به گل پیروزی رسیدند که بازی تا لحظات پایانی بدون گل دنبال می‌شد و این رگی لوشکیا بود که در دقیقه ۲+۹۰ با ضربه پای چپ تماشایی توانست قفل دروازه آلومینیوم را شکسته و سه امتیاز ارزشمند را به حساب تی‌تی‌ها واریز کند.

در جدول رده‌بندی لیگ برتر فوتبال، تراکتور با این برد خارج از خانه شمار امتیازاتش را به عدد ۳۲ رساند و با سبقت از تیم‌های پرسپولیس و سپاهان، موقتاً صدرنشین شد. در سوی دیگر اما آلومینیوم با این باخت خانگی ۱۶ امتیازی ماند تا رده چهاردهم این تیم در معرض خطر قرار بگیرد.

استارت هجومی تراکتور و بدشانسی تیبور

تراکتور بازی را کاملاً تهاجمی آغاز کرد و در همان دقایق ابتدایی با پرس از جلو، آلومینیوم را تحت فشار قرار داد.

دقیقه ۵؛ اولین موقعیت جدی بازی برای تراکتور شکل گرفت، جایی که شوت تیبور هالیلوویچ از پشت محوطه جریمه با ضربه‌ای دقیق به تیرک دروازه برخورد کرد و تراکتور با بدشانسی از رسیدن به گل زودهنگام بازماند.

دقیقه ۱۴؛ آلومینیوم در اولین حمله جدی خود صاحب موقعیت شد اما ضربه مهاجم این تیم کم‌جان و بی‌دقت بود و خطری برای دروازه علیرضا بیرانوند ایجاد نکرد.

دقیقه ۱۵؛ حمله ترکیبی بازیکنان تراکتور با ارسال مهدی ترابی به محوطه جریمه و پاس کات‌بک دوماگوی دروژدک موقعیت خطرناکی را شکل داد اما مدافعان آلومینیوم پیش از رسیدن توپ به مهاجمان حریف، سراسیمه آن را دور کردند.

شوت سنگین دیگر از هافبک کروات

دقیقه ۲۲؛ هالیلوویچ پس از یک‌ودوی هماهنگ در موقعیت شوت‌زنی قرار گرفت که این‌بار ضربه سرکش او پس از برخورد به مدافع آلومینیوم به شکل خطرناک راهی کرنر شد.

دقیقه ۲۵؛ حرکت تکنیکی ترابی یک ضربه ایستگاهی در موقعیتی مناسب برای تراکتور به همراه داشت. ضربه دروژدک به دیوار دفاعی برخورد کرد و در برگشت نیز شوت شجاع خلیل‌زاده دقت لازم را نداشت.

دقیقه ۳۰؛ حمله دیگر تراکتور با شوت امیرحسین حسین‌زاده به پایان رسید اما ضربه او قدرت کافی نداشت و دروازه‌بان آلومینیوم به راحتی توپ را مهار کرد.

دقیقه ۱+۴۵؛ ترابی از پشت محوطه جریمه اقدام به شوت‌زنی کرد اما ضربه پای چپ او آرام بود و سنگربان آلومینیوم با شیرجه توپ را در اختیار گرفت تا نیمه نخست بدون گل به پایان برسد.

شروع نیمه دوم با حملات میزبان

دقیقه ۴۷؛ آلومینیوم نیمه دوم را هجومی آغاز کرد. ارسال خطرناک بازیکنان این تیم با ضربه‌ پشت پای اتفاقی می‌رفت که وارد دروازه تراکتور شود اما بیرانوند با هوشیاری توپ را از کنج دروازه راهی کرنر کرد.

دقیقه ۴۸؛ روی ضربه کرنر، آلومینیوم در شلوغی محوطه جریمه ضربه امیرمحمد هوشمند از بالای دروازه تراکتور به بیرون رفت.

دقیقه ۶۰؛ ارسال خامروبکوف به تیر دوم با ضربه سر حسین‌زاده همراه شد که توپ او در چارچوب نبود و از بالای دروازه با اختلاف زیاد به بیرون رفت.

دقیقه ۶۲؛ مهاجم آلومینیوم روی غفلت خط دفاعی تراکتور صاحب موقعیت شد اما خروج به‌موقع علیرضا بیرانوند زاویه را بست و این فرصت را از تیم میزبان گرفت.

بیرانوند ناجی تراکتور شد

دقیقه ۷۴؛ جدی‌ترین موقعیت آلومینیوم در نیمه دوم؛ شوت سنگین منصور باقری از راه دور با واکنش تماشایی بیرانوند و دفع توپ او با نوک انگشتانش به کرنر رفت.

دقیقه ۷۵؛ یک دقیقه بعد، آلومینیوم روی ضربه کرنر بار دیگر خطرساز شد که ضربه آکروباتیک امیرمحمد هوشمند زاویه نداشت و بیرانوند توپ را مهار کرد.

مهاجمان تراکتور در حسرت گلزنی

دقیقه ۷۶؛ دوماگوی دروژدک از گوشه محوطه جریمه شوت سنگینی زد که دروازه‌بان آلومینیوم آن را به‌صورت ناقص دفع کرد.

دقیقه ۷۸؛ ارسال خطرناک دانیال اسماعیلی‌فر نزدیک بود با اشتباه مدافعان آلومینیوم تبدیل به گل شود اما توپ به شکل خطرناک راهی کرنر شد.

دقیقه ۸۰؛ حرکت تماشایی امیرحسین حسین‌زاده و ضربه برگردان او که یادآور گل معروف ریچارلیسون در جام جهانی بود، با واکنش دیدنی دروازه‌بان آلومینیوم دفع شد.

دقیقه ۸۹؛ ضربه سرضرب رگی لوشکیا در شلوغی محوطه جریمه پس از برخورد به مدافعان آلومینیوم راهی کرنر شد.

چه دقیقه‌ای و چه گلی!

دقیقه ۲+۹۰؛ بالاخره فشار تراکتور نتیجه داد. رگی لوشکیا با ضربه‌ دقیق و تماشایی پای چپ، توپ را به کنج دروازه آلومینیوم فرستاد تا گل پیروزی‌بخش تی‌تی‌ها در واپسین دقایق مسابقه به ثبت برسد.

دقیقه ۴+۹۰؛ تراکتور روی یک ضدحمله فرصت داشت اختلاف را افزایش دهد اما توپ روی پای امیرحسین حسین‌زاده جفت‌وجور نشد‌ و عرض دروازه را طی کرد.

گفتنی است که تراکتور در این بازی با ترکیب علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، الکساندر سدلار، دانیال اسماعیلی‌فر، محمد نادری (۶۸- صادق محرمی)، اودیل خامروبکوف (۶۸- مهدی شیری)، تیبور هالیلوویچ (۸۲- سیدمهدی حسینی)، مهدی ترابی (۶۸- تومیسلاو اشترکال)، مهدی هاشم‌نژاد (۶۸- رگی لوشکیا)، دوماگوی دروژدک و امیرحسین حسین‌زاده به میدان رفت.

انتهای خبر/

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.