• امروز : پنجشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 29 January - 2026
مدافع قهرمانی بازهم امتیاز از دست داد؛

توقف غیرمنتظره تراکتور در قزوین

  • کد خبر : 108768
  • ۰۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۵
توقف غیرمنتظره تراکتور در قزوین
تراکتور در مصاف خارج از خانه مقابل شمس‌آذر قزوین با تساوی بدون گل متوقف شد.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، در ادامه رقابت‌های هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال، بعدازظهر امروز (جمعه) تیم تراکتور در دیداری خارج از خانه و در ورزشگاه سردار آزادگان قزوین به مصاف شمس‌آذر رفت که این مسابقه در نهایت با تساوی بدون گل به پایان رسید تا مدافع قهرمانی یک بار دیگر امتیاز از دست بدهد.

این دیدار از ساعت ۱۵:۳۰ آغاز شد و در نیمه نخست، تراکتور با در اختیار داشتن مالکیت توپ و میدان، تیم برتر زمین بود اما تلاش شاگردان دراگان اسکوچیچ برای عبور از دفاع چندلایه و متراکم شمس‌آذر ثمری نداشت.

در این نیمه، تراکتوری‌ها چند بار با شوت‌های از راه دور دروازه میزبان را تهدید کردند که مهم‌ترین موقعیت بازی به ضربه کات‌دار مهدی ترابی از پشت محوطه جریمه اختصاص داشت. ضربه‌ای که با واکنش دیدنی علیرضا جعفرپور از کنج دروازه راهی به گل پیدا نکرد.

نیمه دوم را شمس‌آذر هجومی شروع کرد و در دقیقه ۵۸، این تیم روی اشتباه خط دفاعی تراکتور صاحب موقعیت مسلم گلزنی شد که مهاجم این تیم با بی‌دقتی آن را از دست داد.

چند دقیقه بعد نیز میزبان بار دیگر روی یک ارسال خطرناک در آستانه گلزنی قرار گرفت اما ضربه سر شیرجه‌ای بازیکن این تیم با اختلافی اندک از کنار دروازه بیرون رفت.

پس از این دو موقعیت، تراکتور خیلی زود واکنش نشان داد و بدشانس بود که ضربه سر امیرحسین حسین‌زاده به تیر دروازه برخورد کرد و در برگشت نیز تومیسلاو اشترکالی فرصت طلایی گلزنی را از دست داد.

جریان هجومی دو تیم ادامه داشت و در دقیقه ۶۵ بار دیگر سبزپوشان صاحب موقعیت شدند اما مهاجم این تیم در زدن ضربه نهایی دقت لازم را نداشت تا یک فرصت مسلم دیگر از دست برود.

در این دقایق، بازی حالتی کاملاً رفت‌وبرگشتی و تنیسی به خود گرفته بود و دروازه‌ها پی‌درپی تهدید می‌شد‌. یک دقیقه بعد، این بار اشترکالی در سوی دیگر میدان شانس گلزنی داشت اما شوت او نیز راهی به چارچوب پیدا نکرد.

در ۲۰ دقیقه پایانی، نبض بازی کاملاً در اختیار تراکتور بود و سرخ‌پوشان با پاس‌کاری‌های متوالی و فشار مداوم به‌دنبال شکستن خط دفاعی پرتعداد شمس‌آذر بودند.

در دقیقه ۸۶، صادق محرمی پس از برخورد با مدافع حریف در محوطه جریمه سرنگون شد ولی داور اعتقادی به اعلام ضربه پنالتی نداشت که این تصمیم اعتراض شدید دراگان اسکوچیچ، سرمربی تراکتور را به دنبال داشت.

در دقایق پایانی، بازی کاملاً یک‌طرفه دنبال شد و تراکتور فشار سنگینی روی دروازه شمس‌آذر وارد کرد اما دفاع فشرده میزبان و بدشانسی مهاجمان مانع از باز شدن دروازه شد تا این دیدار در نهایت بدون گل به پایان برسد.

با این تساوی، تراکتور ۲۲ امتیازی شد و نه‌تنها فرصت نزدیک شدن به صدر جدول را از دست داد، بلکه حالا امکان افزایش فاصله رقبا نیز وجود دارد. در سوی مقابل، شمس‌آذر با ۱۲ امتیاز در جایگاه پانزدهم جدول باقی ماند.

انتهای خبر/

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.