• امروز : یکشنبه, ۳۰ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 21 December - 2025

نصب گاردریل در مسیر فاز ۵ شهر جدید سهند

  • کد خبر : 108477
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸
نصب گاردریل در مسیر فاز ۵ شهر جدید سهند
مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید سهند از نصب گاردریل در مسیر فاز ۵ این شهر برای افزایش ایمنی تردد خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، فرهاد سعیدی با اعلام خبر نصب گاردریل در شهر جدید سهند اظهار کرد: در راستای ارتقای ایمنی تردد در مسیر فاز ۵ شهر جدید سهند اقدام به تامین قطعات گاردریل کرده‌ایم و این قطعات بزودی در نقاط حادثه‌خیز میانی و برخی بخش‌های کناری آزادراه تبریز – سهند نصب خواهند شد.

مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید سهند گفت: مسیر فاز ۵ به دلیل همجوار بودن با آزادراه تبریز – سهند و سرعت بالای تردد خودرو‌ها در بخش‌هایی از آن به یکی از نقاط حادثه‌خیز تبدیل شده است و نصب گاردریل با هدف کاهش خطرات و افزایش ایمنی در این محور انجام می‌شود.
سعیدی این اقدام را بخشی از برنامه‌های مستمر ایمن‌سازی شرکت عمران برای بهبود کیفیت و امنیت تردد در شهر جدید سهند عنوان کرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=108477

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.