به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، سعید دوست احدی مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان مراغه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: همزمان با روز ولادت حضرت زینب کبری (س) باگذشت شاکیان و کمک خیرین یک بانوی سرپرست خانواده با بدهی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از زندان آزاد شد.
سعید دوست احدی افزود: در این کار خداپسندانه، شاکیان پرونده باگذشت ۵۵۰ میلیونتومانی زمینه مساعدت خیرین را فراهم آوردند.وی اضافه کرد: خیرین شهرستان نیز که خواستند نامشان ذکر نشود با تأمین 750 میلیون تومان موجب آزادی این زندانی زن شدند.
به گفته مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان مراغه، بخش از کمکهای خیرین از محل هزینههای مراسم شب هفت، چهلم، سالگرد و احسان خیرین تأمین شده است.وی خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون با کمک 2 میلیارد و 600 میلیونتومانی خیران مراغهای 43 زندانی جرایم غیرعمد از زندان آزاد شدهاند.
انتهای خبر/
