• امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خبرداد:

اجرای ۲۸۲ پروژه نهضت توسعه عدالت آموزشی در آذربایجان‌شرقی

  • کد خبر : 105262
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۹:۵۱
اجرای ۲۸۲ پروژه نهضت توسعه عدالت آموزشی در آذربایجان‌شرقی
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌شرقی از اجرای ۲۸۲ پروژه در قالب «نهضت توسعه عدالت آموزشی» در سطح استان خبر داد.

به گزارش سرویس اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، فرهاد فرهودی،مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌شرقی در نشست مشترک اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با وزیر آموزش و پرورش که در باشگاه فرهنگیان تبریز برگزار شد، گزارشی از اقدامات استان در حوزه توسعه عدالت آموزشی ارائه کرد.

وی با اشاره به مشارکت فعال مردم در اجرای پروژه‌ها، گفت: گروه‌ها و هسته‌های مردمی برای تسریع اجرای پروژه‌ها تشکیل شده و مسئولین استانی در تعامل مستقیم با این گروه‌ها هستند. 

مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان‌شرقی افزود: در حال برنامه‌ریزی برای احداث ۱۴۱ هزار و ۵۰۰ مترمربع فضای آموزشی جدید هستیم که پیش‌بینی می‌شود تا مهر ۱۴۰۴، بیش از ۵۰ هزار مترمربع آن تکمیل و تحویل مدارس شود. 

وی همچنین از توزیع تجهیزات آموزشی به ارزش ۱۱۸ میلیارد تومان میان پروژه‌ها و مدارس استان تا مهر ۱۴۰۴ خبر داد و با اشاره به طرح رتبه‌بندی معلمان، خواستار پیگیری شمول این طرح برای کارکنان سازمان نوسازی شد.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=105262
  • منبع : فارس

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.