به گزارش سرویس اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «آناج» به نقل از ایرنا، سید محمدرضا گرشاسبی با اعلام این خبر گفت: ۲۱ مجتمع صنعتی نانوایی در شهرستان با ظرفیت تولید ۱۵۰ هزار بسته نان ۲۴ ساعته در حال فعالیت بوده و نانهای بستهای در طول روز در فروشگاهها و مغازههای سطح تبریز توزیع میشود.
فرماندار تبریز با اشاره به برنامههای توسعهای افزود: ۲۵۰ واحد تولید نان لواش نیز با افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت در ۲ نوبت صبح و عصر مشغول تولید هستند و برنامهریزی برای توسعه این تعداد به ۵۰۰ واحد دست اجرا است.
وی تصریح کرد: ۳۰۰ واحد نانوایی برای دریافت وام به بانکها معرفی شدهاند تا با نوسازی تجهیزات و توسعه «پخت دوگانه» (آزاد و یارانه ای) خدمات بهینهتری ارائه دهند.
گرشاسبی گفت: بازدیدهای نظارتی از نانواییها (از جمله ۲۰ واحد در روز گذشته) نشان دهنده تعهد نانوایان به تامین به موقع نیاز مردم است.
وی در پایان تأکید کرد: با وجود ۲ هزار و ۹۰۰ واحد نانوایی و یارانه ای و آزاد در تبریز شهروندان میتوانند با اطمینان از دسترسی پایدار به نان، تنها به اندازه نیاز روزانه خرید کنند تا از اتلاف این نعمت الهی جلوگیری شود.
انتهای خبر/
