به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، شب گذشته تیم ملی فوتبال پرتغال در فینال لیگ ملتهای اروپا موفق شد در دیداری دشوار برابر اسپانیا پس از تساوی ۲-۲ در وقتهای معمول و اضافه، در ضربات پنالتی به پیروزی دست یافته و برای دومین بار جام قهرمانی این تورنمنت معتبر را بالای سر ببرد.
اما در حاشیه این قهرمانی، تصویری خاص و افتخارآمیز توجه هواداران تراکتور را به خود جلب کرد، جایی که تونی اولیویرا، سرمربی پرتغالی سابق و محبوب این تیم در کنار کریستیانو رونالدو با جام قهرمانی در دست به قاب تصویر راه یافت.

تونی اولیویرا که هماکنون در سمت نائبرئیس فدراسیون فوتبال پرتغال مشغول به فعالیت است، سالها پیش خاطرات فراموشنشدنی با تراکتور و هواداران پرشور آن رقم زده و با خلق اولین قهرمانی سرخپوشان در فوتبال ایران همواره در یاد علاقهمندان این تیم زنده است.
اکنون تماشای او در چنین سطح بالایی از افتخار و در کنار یکی از بزرگترین ستارههای تاریخ فوتبال برای هواداران تراکتور یادآور روزهای خاص حضور این مربی کاریزماتیک روی نیمکت تیمشان است. عکسی افتخارآمیز و ماندگار از تونیِ دوستداشتنی در قاب قهرمانی اروپا.
انتهای خبر/
